Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 29-03-2009, 13:16   #12685
Taddii69
Użytkownik Forum

Taddii69's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2008
Lokacja: Śląsk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taddii
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 166
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 99
Domyślny

@up
1 ss:
Prawie idealny trap, gdyby te m walle nie byly 2 kratkowe, i nie pierdol ze nie zrobili tego dobrze pejsonie, 32 pixelowy bracie szadoła
2 ss:
Tu tez widzisz, ze oni zablokowali szadoła na wypadek gdybys ty mial farta i padl na combo od 4 demow, ale 180+ ek ktory maniaczy 24/7 nie latwo jest ubic poniewaz ma duzo hp ;p ja 150 ek bloczylem 4 demy ;p
Peja, fail. I ty z szadołem nie mowcie na innych, ze sa slabi w trapach bo tak naprawde wy macie 0 skilla ;D, szadoł biorac lekcje od innych ludzi z innych swiatow staje sie jeszcze gorszy bo go pewnie w chuja robia i on to lapie xD. Aaa.. i slyszalem od kolo 20 osob, ze szadoł, brazole empela peja i te inne smieci sa madrzejsze po tym, jak ja zostalem schackowany, a velder dostal delete. Pozdro ^^

Ekipa ktora zorganizowala tego trapa gratulacje, nastepnym razem wam wyjdzie na 95% ^^

-----------------------------------------
Szadoł brachu, gdzies tam wyzej tez czytalem, ze masz pelno kumpli z rl ktorzy w tibie graja, no to gratuluje ; d idz na dwor z nimi pogadac o tym jak gracie w to cós xd.
Jak tam w Liverpoolu? xD