Zobacz pojedynczy post
stary 29-03-2009, 13:23   #12359
Pullos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 01 2009
Lokacja: Kołobrzeg

Stan: Na Emeryturze
Imię: Fakee
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 95
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sirkyuba Pokaż post
A ja gdzie moge expic ?? 30 Royal pal skille 70/55? Uzbrojenie to b robe k legsy vamp shield ,crusader helmet i atakje z royal spearow? Prosze o jakas miejscowke na paccu.
Nargor piraty, uważaj na większe grupki. Barby średni camp. Tar tomb -2. Stone tomb -2. Cyclopolis, nie zapuszczaj się zbyt daleko. I jescze jedna rada : zbieraj na bohy i możesz wymienić k legsy na p legsy (tańszeeeee). Alchemist quarter jescze możesz na yalahar , tlyko uważaj na duże grupy potworów.

@Letu

80k nie tak łatwo wyciągnać ale podam Ci kilka miejsc na których z pewnością jest to możliwe :

-Crystal lakes (dragi) , resp najbardziej up bez żadnych serpentów i hyder. Tam na wolnym myślę ze 80k jest możliwe. (bez waste)
-Duży camp barbów - gdy go zajmiesz, to exp będziesz miał fenomenalny i kasę.
-Nightmary na yalahar - 80k powinieneś mieć ale bardzo możliwe waste.
-Venore Dragon lair ;D - jak tam expia z 2-3 osoby to 80k można mieć, lecz nierealne raczej , żeby tam było wolne.

O tych miejscach pamiętam, dopiszę coś jak mi się przypomni

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karol4722 Pokaż post
48 MS Dobre Eq
Gdzie expić? Podajcie jakieś dobre miejscówki i ile bede miał tam k/h, może być małe waste

Nie znam towjego mvla itp. , nie wiem czy masz softy itd. więc podam kilka steerotypów na twój lvl :
-culty za pianinem ( 80k/h i jak się poszczęści to duży +)
-tomby za tp, bodajże na stone można mieć ok 80k/h, lecz nie jestem pewien czy to na pewno stone, chodzi mi o tomb z necro, lichem, bb, banshee itp. waste
-ancient scaraby - dobry exp, lecz najczęściej z waste, bij woi + flam
-scaraby zwykłe - 40k/h bez waste możesz postawić monka jak chcesz zarobić, ale wtedy mnie expa
-dragi - woce + frigo, czasami też z icicle lub avalanche, różnie bywa z zarobkiem,
-alchemist quarter na yalahar - mut ludzie i szlam wszelkiego rodzaju, raczej się wychodzi na 0,
-barby duży camp - vand of voodoo i exori mort tera , przy dużej grupce stone shover, czy jakoś tak (ziemne gfb),
-yalahar arena (dzielnica) mutated raty poziomy -1 i -2. Raczej bez waste.

To tyle, pozdrawiam Jeśli komuś udzielić jakiś wskazówek to pisać na GG : 8312173

Ostatnio edytowany przez Pullos - 29-03-2009 o 13:39.
Pullos jest offline   Odpowiedz z Cytatem