Zobacz pojedynczy post
stary 29-03-2009, 13:23   #48
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

Witam

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)

Mam na imie Michal, mam 20 lat, studiuje zarządzanie w Spolecznej Wyzszej Szkole Przedsiebiorczosci i Zarzadzania w Warszawie i pracuje od pol roku w Centrum Informatyki Pzu Interesuje sie przede wszystkim komputerami a konkretniej internetem jesli mozna to tak nazwac, dlatego ze ciekawym jest jak wiele mozna zrobic w dzisiejszych czasam majac jedynie komputer podlaczony do internetu. Z tym wiąże swoja przyszlosc bo nie widze siebie codziennie rano w fabryce odbijajacego karte.

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)

Na forum jestem od 2004 roku. Po stworzeniu nowej postaci w Tibii postanowilem takze stworzyc nowe konto na forum, ktorym jest to konto. Sukcesem chyba mozna nazwac dojscie do supportu tibia.pl. Na jednym z for jestem administratorem juz od jakiegos czasu... zdążyłem poczuc na wlasnej skorze ze im wieksza pozycja tym wieksza odpowiedzialnosc za to co sie robi, za ludzi ktorym zleca sie cos zrobic itd

3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)

Tibia interesuje sie od 2004 roku. Zaczynalem od gry paladynem, wydawalo mi sie ze ta profesja jest polaczeniem najlepszych cech reszty profesji, lecz po 2 latach gry nim zauwazylem ze to wcale nie jest takie proste jak mogloby sie wydawac, cechy o ktorych myslalem ze sa zaletami, wiele razy okazywaly sie wadami, wiec postanowilem nie stac pomiedzy obrona(kina) a atakiem(mage) tylko sie okreslic i... temperament chyba zwyciezyl, wybralem sorcka . Grajac paladynem poznawalem Tibie, uczylem sie jej i nawet majac maxymalnie 53 lvl nim, nabralem duzo doswiadczenia przez 2 lata... grajac przewaznie nie expilem, tylko zwiedzalem, probowalem rozwiazac rozne dziwne zagadki (jak wieza na hills czy znalezienie yellow rose <3!). Sorkciem natomiast skupilem sie juz na grze, chcialem wkoncu wbic ten 100 lvl, zrobic anni itd (to takie charakterystyczne momenty w Tibii) a pozniej znow wrocic do latwego zycia Tibijskiego nie skupiajacego sie na godzinnym expieniu solo (bo z kumplami mozna caly dzien na huncie siedziec ). Osiagnalem nim maxymalnie 73 lvl.

4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?

Moderatorem chce zostac dlatego ze... na forum jestem praktycznie codziennie (jesli nigdzie nie wyjde czy cos, wiadomo... trzeba byc czlowiekiem) bo zawsze cos do zrobienia jest na kompie albo po prostu nie chce mi sie nigdzie wychodzic i za kazdym razem przegladajac forum widze tematy czy posty ktore nadaja sie do skasowania, uzytkownicy, ktorym ostrzezenia a nawet banany by sie przydaly... zreszta.. sami wiecie ile tego syfu jest i jak szybko pojawia sie nowy, natomiast bedac moderatorem moglbym od reki to kasowac i nagradzac bo az nie moge patrzec jak temat stoi pare dni a jest durny jak i jego autor, a raportow pewnie polecialo juz z 50.. ;s. Mysle ze jednak polroczny staz moderatora i kolejne ponad pol roku jako administrator daly mi wystarczajace doswiadczenie bym i tu mogl byc moderatorem i rzetelnie wykonywac ta robote . Kolo 4-5h praktycznie codziennie moglbym poswiecic i to w roznych godzinach, zaleznie od zmiany, wiec czasami bylbym do poludnia, czasami od poludnia.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?

Mysle ze sie nadaje z wielu wzgledow. Od poprzedniego naboru na modow, 'pracowalem' duzo jako modek, admin, koordynator i wszystko w jednym (na forum i w terenie) i doswiadczylem tego o czym wczesniej moglem tylko spekulowac i szczerze moge przyznac ze najwiekszym problemem u osob na takim stanowisku jest brak czasu/lenistwo... Jako admin mialem takie same problemy jakie sa i na Tibia.pl, z 10 nowych osob, ze 3 caly czas przykladaly sie do pracy i dzialaly.. siedmiu osob po miesiacu nie bylo praktycznie widac... bo niestety sa ludzie ktorzy nie beda sie wysilać.. za darmo o.O.. ale przeciez kazdy chce byc modem i miec wladze.. tylko szkoda ze za wladze nie umieja sie odwdzieczyc wlasna praca... Wracajac do pytania, mysle ze z moja rzetelnoscia na stanowisku moda nie byłoby problemu. Sprawdzilem sie jako mod i admin, jako dobry supporter (chyba ) to mysle ze i z pozycja moda na t.pl nie byloby problemu.

6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?

nie.

7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie
.

zmienilbym troche ulozenie strony a co za tym idzie dodaloby sie nowe opcje (ankieta? foto dnia?)... ciezko troche mowic o tym co by sie chcialo zmienic, nie znajac dotychczasowych planow... bardziej od wymyslania nowych rzeczy nadaje sie do oceniania juz wymyslonych pod wzgledem ewentualnych problemow, skutkow itd... jestem umyslem scislym, to dlatego

8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?

- na pewno filmy
- na pewno temat z fotkami z mojego swiata (syf co chwile, a zeby to usunac musze na priv kontaktowac sie z modem/adminem bo inaczej nie zniknie to nigdy chyba)
- tutaj dowolnie

9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas

Dlaczego mnie? Bo sie do tego nadaje, po prostu. Jestem na forum juz dosc dlugo, gram w tibie praktycznie tak dlugo jak siedze na forum, w tibii skupialem (bo teraz praktycznie nie gram, nie mam ochoty.. zreszta tak jak w inne gry) sie na poznawaniu jej a nie exp exp exp, mam doswiadczenie w koordynowaniu tysiacami uzytkownikow juz od jakiegos czasu, wiem juz po prostu jak to wyglada z drugiej strony i teraz mysle ze duzo rzetelniej moge powiedziec ze chce.. pomimo wszystkich problemow z tym zwiazanych. Nie lubie nikogo przekonywac, bo to jest w pewnym sensie narzucanie wlasnego zdania... a ludzie powinni sami sobie wyrabiac zdanie na temat innych ludzi po tym co robia, co mowia itd, więc... zdecydujcie

Pozdrawiam, Snagoth
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein
Snagoth jest offline