Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lolnik1
Co do broni to mam glorious axe dwuręczna (40 atak).
Zobacze na mintwalin, tyle, że to jest miejscówka gdzie trzeba loot baga robić. Mi chodzi o exp, a nie o kase  .
|
Jakie lootbagi?! Kto mówi że trzeba, dla kasy to tak, ale exp też tam niezły, ale z 2-ręczna bronią cie nie widzę na mint;] Za duże hity od guardów/archerów, więc poty by szły jak na dragach. Jak chcesz to z tym atk-iem broni możesz ostatecznie iść na te dragi, ale jak już mówiłem poty by szły jak szalone;/ Mint z beastslayer nie jest głupim rozwiązaniem, ale najlepszym jest zajęcie całego cyclops campu (-1 i -2), zakładając, że zabijesz 4 cyce na minutę (wersja realistyczna) to będziesz miał 36k na/h tam expa, to przyzwoicie jak an 30 lvl;] Mniejwięcej w 1 godzinę lvl, poty z tym skillem nie będą Ci tam schodziły zbytnio (chyba , że na smithcie, który się tam respi w 2 miejscach), możesz tu posiedzieć z 3 godziny, a na dragach byś może miał lepszy exp/h (40-45kh przy szczęsciu związanym z małą ilością ludzi), to i tak musiałbyś się dużo częściej wracać do miasta , wyjdzie expem mniejwięcej na to samo , a kasy więcej wydasz

Oczywiście bij cyce z beastslayera. Pfff.. to się rozpisałem
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GalusMaximus
Gdzie mógłbym szybko expic 24 knight'em 60/60 FACC non-pvp bez waste, moze byc na 0
|
Nie wiem jaką masz broń, eq, mlvl , więc podam stereotypy..
Cyclops camp cały poziom -1,
-mount sternum -1 omijając cyc smith'y i dron'y,
-elf fotress, omijając arcanisty i dragi,
-fibula roty,
-cyce poh,
-dwarf'y soldier'y, w którejś z kopalni
Pozdrawiam