Zobacz pojedynczy post
stary 29-03-2009, 21:50   #12370
Pullos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 01 2009
Lokacja: Kołobrzeg

Stan: Na Emeryturze
Imię: Fakee
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 95
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lolnik1 Pokaż post
Co do broni to mam glorious axe dwuręczna (40 atak).
Zobacze na mintwalin, tyle, że to jest miejscówka gdzie trzeba loot baga robić. Mi chodzi o exp, a nie o kase .

Jakie lootbagi?! Kto mówi że trzeba, dla kasy to tak, ale exp też tam niezły, ale z 2-ręczna bronią cie nie widzę na mint;] Za duże hity od guardów/archerów, więc poty by szły jak na dragach. Jak chcesz to z tym atk-iem broni możesz ostatecznie iść na te dragi, ale jak już mówiłem poty by szły jak szalone;/ Mint z beastslayer nie jest głupim rozwiązaniem, ale najlepszym jest zajęcie całego cyclops campu (-1 i -2), zakładając, że zabijesz 4 cyce na minutę (wersja realistyczna) to będziesz miał 36k na/h tam expa, to przyzwoicie jak an 30 lvl;] Mniejwięcej w 1 godzinę lvl, poty z tym skillem nie będą Ci tam schodziły zbytnio (chyba , że na smithcie, który się tam respi w 2 miejscach), możesz tu posiedzieć z 3 godziny, a na dragach byś może miał lepszy exp/h (40-45kh przy szczęsciu związanym z małą ilością ludzi), to i tak musiałbyś się dużo częściej wracać do miasta , wyjdzie expem mniejwięcej na to samo , a kasy więcej wydasz Oczywiście bij cyce z beastslayera. Pfff.. to się rozpisałem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GalusMaximus Pokaż post
Gdzie mógłbym szybko expic 24 knight'em 60/60 FACC non-pvp bez waste, moze byc na 0
Nie wiem jaką masz broń, eq, mlvl , więc podam stereotypy..

Cyclops camp cały poziom -1,
-mount sternum -1 omijając cyc smith'y i dron'y,
-elf fotress, omijając arcanisty i dragi,
-fibula roty,
-cyce poh,
-dwarf'y soldier'y, w którejś z kopalni

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Pullos - 29-03-2009 o 22:11.
Pullos jest offline   Odpowiedz z Cytatem