Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2005, 14:47   #40
Ularis
Użytkownik forum

Ularis's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005

Evul haha

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
Ularis - prosze bardzo.
Mój char to
"Evline Sorcerer"
Nie mam sie niczym zbytnio pochwalić jeśli chodzi o grę.
I co z tego?
Chcesz wiedziec jak długo siedzę w tym temacie?
Spójrz na datę dołączenia i na datę stworzenia konta.
Gdybym nie latał po światach i nie zmieniał postaci jak rękawiczek to by to inaczej wyglądało.
Ogólnie - trudno jest zsolować demona- sam wyczyn jest godny pochwały, lecz mimo wsyzstko na takim poziomie powinieneś mieć respekt dla innych graczy którzy się na tym znają (jak Kip którego lvl znam, oraz wielu innych zapewne).
A wyzwanie od noobka niestety straciło swoją żartobliwość dawno temu - w dzisiejszych czasach za noobka można wpakować się w niezłą rozwałkę :/
PS - Annihilator (dobrze napisałem) jest z deczka nieodpowiedni dla ostaci na setnym - Zsumuj śrendi dmg demona ( wiesz jaki na pewno) i pomnóż razy 6 - hmmmm. Duża szansa na dead co nie? Tego się tak od ręki raczej nie robi od razu na setnym- brama levelowa - owszem, ale dowszystkeigo trzeba cierpliwości i naprawde dobrego przygotowania ( nie chodzi tutaj tylko o eq, runy, itd. - ale też o lvl - bo masz więcej życia, mocniej się UHasz itd.)
PS- po 2 ciosach wsyzstko idzie z tarczy na zbroję i resztę części ciała (buty, spodnie i hełmik) wnioskuję z tego że z deczka przyspałeś podczas treningu lub czegoś innego - albowiem rat nie ma bata się rpzebić przez MPA, Royal helmet, golden legi i steel bootsy (taki amsz zapewnie główny eq z tych 4 kategori) - Albo lałes sie z demonem a tu nagle przyszeł rat i cię sypnął za 5 (ostatnie HP) nie wierzę
Ogólnie - powodzniea w odbijaniu levelu

PS - samo zsolowanie demona, zwłaszcza przez knighta jest wielkim wyczynem. Choć największym jest chyba zsolowanie Palkiem (oj niewilu się to udało ), a najłatwiej amgiem i druidem (Ms + SD, ewentualnie UE, co chwile ucieczka i MFy)
sluchaj kobietko czemu jestes tak trudna do zrozumienia moglas nie latac po swiatach okreslenie kipeera noobkem nie mialo byc urazeniem jego ale ty na tym poscie rozkrecasz cale awantury wiec wes sie lepiej za lvl a nie sie produkojesz tutaj kipper sam napisal posta i zrozumial o co chodzi tylko ty tu jakiegos dziwnego obronce uznajsze rozumie ze ktos mozemiec lagi i trudno ic na to nie poradzi dobze karwa napisal ze to byl anichilator !! i pozwol ze sam bede decydowal na jakim lvlu bede wykonywal tego questa jak abedziesz miala/mial postac na ponad 100 to bedziesz wchodzil na ktorym lvlu bedziesz chcial/chciala dal bym rade go wykonac ale przestlem sie uhowac z pewniej przyczyny ded przez cave rata tez juz byl wyjasniany pozatym powtoze to dla ciebie " zabilo mnie 5 ratow ja stalem bez eq i koniec wiecej nie bede mowil sam sproboj ustac z kilkoma ratami bez eq i nie ruszac kompa przez dluzszy czas!!!zobaczysz to beda sekundy jak padniesz wiec sama/ sam pomysl nie byl bym na tyle ***n..ty zeby sie nie uhnac poprostu ****A POWIEM CI ZE NIE BYLO MNIE PRZY KOMPIE W DANEJ CHWILI I SKONCZ TE SWOJE POGADUSZKI TYLKO SIE WES ZA LVL BO JUZ MNIE TO DENERWOJE NARA POZDRO KIPPER
Ularis jest offline