Zobacz pojedynczy post
stary 30-03-2009, 15:30   #5256
Seracos
Użytkownik Forum

Seracos's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2008
Lokacja: Kielce

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seracos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cleaners
Świat: Empera
Poziom: 47
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
Domyślny

wiec jak bzyka to moje zdanie jest takie:
Aqiun mnie wysmial jak powiedzialem zeby zrobic male pk w stylu Cleaners, Kenti mnie poparl (tak mysle) i sam chce teraz zrobic jakies pk 45 ms/ed. Ja widze to tak bedzie 20 osob 45+ lvl na jakiegoś nooba zabijecie i co bedzecie musieli sie schowac za ten czas juz po nas wpadna i my zabijemy 100+ level, a oni zabija 20 osob z 45 levelami jest sens?
No dobra moze uda wam sie uciec ale kiedys i tak was zlapia... i z 45 zrobi sie 44 no dobra moze poexpicie do 50 wkoncu tak schunca chary ze bedzie lipa z tego.
Po 2 to przeciez na bank nie bedzie 100% obecnosci na jakis akcjach, i kasa na mf/sd, nie kazdy ma w banku 500k... moze jak zdaze to tez wam pomoge ale minie troche czasu jak kupie paccka...
Jak widze co sie z wami dzieje to krew zalewa ze smiechu takto kazdy "friends" jest tutaj ale jak dojdzie co do wojny to juz kazdy na kazdego najezdza, bo jakies lr zabija naszych omg wezcie sie w garsc i jak ktos mowi ze nie dojdzie jak to okon ktory ma prawie wszystkich gdzies a bank niskopoziomowych graczy, dajcie mu spokuj... poza tym nie macie zgrania to tylko gra i lr chce nas wyjebac wiec powinno byc tu tylko slowo i kazdy broni serva jak moze i na jakich jest silach bo oni tak moga w nieskonczonosc zabijac, wiec przemyslcie to co napisalem albo miejscie moje zdanie w dupie.

Sorry za spam ale jak widze to chyba bez roznicy to macie z 7 stron spamu jacy to lr nie sa fajnie i CZEMU ONI NAS BIJA MAMA HELP!!!

00:20 Tader Oxy [36]: time?
00:20 Shuliinp [73]: no have time

19:31 Seracos [33]: how long?
19:31 Naruto Blodheef [116]: yeah
19:31 Naruto Blodheef [116]: =/

19:33 Naruto Blodheef [116]: i are down
Seracos jest offline   Odpowiedz z Cytatem