Temat: Serwer Nie typowy behe q
Zobacz pojedynczy post
stary 30-03-2009, 15:49   #33
Jucha Furora
Użytkownik Forum

Jucha Furora's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luki_Asen Pokaż post
Tak macie racje jestem frajer i wogole a gowno wiecie
Jest war gildia Eolthic+allies vs Fantastic Fantasty+allies. Ja naleze do eo a 108ek do ff. Zaczelismy wygrywac war, ff kazde battle do tylu. Ten 108ek raz jak padl tak sie wkurzyl, ze oznajmil ze mnie dojedzie w rl^^^^. No i przegrali war i chlopak zrobil sobie new chara. Tego 80rp, lizal mi dupe juz od low lvl bo myslal, ze sie ze mna zaprzyjazni zeby zdobyc vt. Oczywiscie, ze taki noob by nie dostal bo udawal 14latka co mu mama kupuje wszystko z allegro. Poczekalem na odpowiedni moment i poszedlem z gortim go zalatwic na behe quescie, a zrobilismy tak to a nie inaczej zeby go upokorzyc. Chcielismy zabrac all itemy z questu i zeby placil cale eq. Niestety jego eq bylo tak zalosne.. co bylo widac to padl. Wiec mi nie pierdzielcie glupot, ze jestem frajer bo tak sie zachowalem. War to war co niby mialem mu powiedziec w dp, ze wiem kim jestes i bye? od czego sa servery pvp? lol

Do nie ktorych kolegow up:
Co sie madrzyli i mowia, ze wiedza co to servery pvp. Widac wlasnie, ze wiecie poniewaz okazaliscie sie odrazu oburzeniem na takie moje zachowanie z czego wynika, ze pewnie ktos was ubil i musieliscie placic swoje noblem armor ;/
To by bylo na tyle( wiem, ze mialem tu nie pisac ale chcialem to wytlumaczyc)
O pvp (nie mówię,że jestem master,bo do Ciebie(170 ek) z ziomkami,ktorzy nia potrafia wraz z Toba zlozyc 80rp,a jeden ziomek od Was mial chyba 2x red)ale o tym pvp wiem trochę(105ek,gdzie co miesąc był hunt etc) i 113ek trochę wiem i ciężko mi rozkminic takich lamusów/frajerów(nie wiem jak to nazwac)jak Ty.
Mówisz,że wojna zabija się jeńców,probujesz za wszelką cenę okrasc jakiegoś kolesia,ktorego uwazasz za swojego lizidupka(to mi bardziej wygląda na lizansko:Oj ktoś tu widzę nie wie o co chodzi i pisze bezsensowne posty =)

Wy wszyscy razem nie dorównacie Asenowi ;D. Zrobił to co należało, a że nie znacie go wogóle wasze słowa są puste =]

Pozdro dziecinki <3

Cry to a river.)nooba ktory stara sie z Toba zaprzyjaznic,ok zeby nie przedluzac pier.dolisz,ze to tylko gra a zachowujesz się jak lamus 1-go rzędu.