1. Zamknac ryje (zwlaszcza ty Secaros)
2. Nie chcialem go zabic bo mi nie chce pomoc w wojnie, mialem swoj powod ,a wam choj do tego
3. Sebus "a kto bez winy niechaj wezmie kamien", "nie sadz bys sam nie zostal osadzony" wiem ze tobie zbyt wiele nie mozna zarzucic ,ale prosze nie mieszaj sie w to
4. Dran - wydaje mi sie ze to do mnie, zdefiniuj "dwulicowy" i podaj argumenty. Bowiem wydaje mi sie ,ze w stosunku do moich przyjaciol zawsze bylem wporzadku
5. Michalku naprawde do ciebie nic nie mam, sorki ze to tak wyszlo =/
6. Juz pisalem zebyscie nie spamowali , zrobcie nowy team "Akoin choj" i piszcie jaki jestem zuy i glupi bo porywam sie z motyka na ksiezyc i do tego zachcialo mi sie na*******ania polakow... ssss jak to okon powiedzial "pierdole to czy polak czy brazol, jedni nie sa lepsi od drogich" moze tak moze nie ja mam szczerze wyjebane na wiekszosc z was z paroma wyjatkami i sa nimi : Grabaz- wieczny cpun, Onvar- wkoncu mozna sie z toba dogadac, Mind, Koras, Wilczek, Malwin, Igor i paru jeszcze ale po co spamowac ?
I co do Empery pozwole sobie na taki cytat "po co łapać kruliczka ,skoro tak przyjemnie się go goni"
Licze ,że podłapiecie tą metafore ,chodź wątpie w paru z was.
P.S
-Skonczcie z tym kurwa spamem, i tak mam wyjebane na wasze zdanie i opinie zrobie co zechce (wkoncu jestem egoista jak to mi powiedziano,)
-I zebyscie mi nie pierdolili juz, mam szczerze wyjebane na ta wojne teraz chce sie rozliczyc z paroma ludzmi najzwyczajniej w swiecie
Macie SS i tez zacznijcie je dodawac

Balar Freeman [66]:i krzyczeli odryze Ci napleta zaraz
13:09 Tovit Scores [101]: i think u good pvp
20:14 Chayos Knight [35]: your my hero
03:16 Elack Arcus [208]: aquin = big penis
17:49 Lih'Druida [105]: what's dildo?