Zobacz pojedynczy post
stary 30-03-2009, 16:47   #142
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Strzałka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neopostman Pokaż post
Modem nie jestem, ale przyjmując, że będziemy czekać na bosala + przyrównując czas oczekiwania do wyników zeszłorocznych wyborów daję 1-3 tygodni =P.

@tompior
3mamy za słowo :F

@edit2
Odczepcie sie od Snagosia!
No to chyba optymalne jest 2 tygodnie
Nikt się nie czepia pana S - źle mnie odebraliście

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tompior Pokaż post
Ten, lub przyszly tydzien
@Edit: Oczywiscie, jest to przyblizona "data"
Postarajcie się by nie była datą wielce odbiegającą od rzeczywistości

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snagoth Pokaż post
lol.. wiek do niczego nie zobowiazuje... i nie motalem sie w zeznaniach.. pisalem po prostu prawde, chcialem opisac moja 'kariere' w Tibii i tyle... a jak to ktos oceni juz nie ode mnie zalezy... nie pisalem podania zeby wszystko bylo cud miod tylko pisalem podanie odpowiadajac na pytania zgodnie z prawda... jesli ta prawda zaszkodzi mi i przez nia nie zostane wybrany to trudno... swiat sie nie zawali choc nadal mysle ze lepiej napisac prawde, niz wymyslac jakies bzdury czy sie wybielac... i tak to predzej czy pozniej wyjdzie
Hmm wiek zobowiązuje - ale to tak ogólnie, nie że w twoją stronę.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jerrry Pokaż post
Lepiej żeby modków wybrali powoli niż żeby potem miały by być to osoby nieodpowiedzialne. Wg mnie to admini powinni jeszcze przepowadzić indywidualne rozmowy z kazdym
Admin jest jeden plus jego Adminowy zastępca ... Bosal się tym nie zajmie pan Drom raczej też nie ... Bo po co, co w tym za sen ??
Przecie co ci więcej da rozmowa z kimś ??
Masz podanie i tyle, resztę trza udowodnić ii pokazać w czynach ...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piternet Pokaż post
Dokładnie, wszystko zależy od Bosala ;-)
@Tompior
Zaskoczyłeś mnie, w tym tygodniu!? OoO
Od Bosala zależy tyle samo co od każdego innego Moda - 1 veto i koniec, więc w tym są wszyscy równi ...

Bosala nie ma do hmm czwartku/piątku ... więc jeśli on też ma się wypowiadać to wcześniej nie podejmie żadnych decyzji.

To napisał Scobel z Altaron Team.
Scobel jest offline