Temat: Serwer Nie typowy behe q
Zobacz pojedynczy post
stary 30-03-2009, 21:14   #51
Juzefek
Użytkownik Forum

Juzefek's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Stg

Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co
Gildia: to
Świat: czytasz?
Juzefek ma numer GG 6720333
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leon666 Pokaż post
Mówisz, że mieli dużo okazji do comba? Czytałeś wcześniejsze posty? Asen podkreślał kilka razy, że nie chcieli go odrazu zabijać. Najpierw pay, oddał co miał, combo i chwile potem padł. Nie wiem oco wam jeszcze tutaj chodzi. :E

BTW

Czemu twierdzisz, że to co zrobili jest żałosne? Wojna to wojna. Każda okazja jest dobra, aby kogoś udupić czyż nie? ;]
Jakoś odniosłem inne wrażenie oglądając ostatnie 3 minuty filmu- lali go w trapie i wtedy NIC nie mówili, by dał im armor, czy bohy.

@edit
Czemu twierdze, że to żałosne? Bo twierdzę, że wojny są żałosne i nie prowadzą do niczego dobrego. Jestem ciekaw, czy walczący w wojnie na pixele w Tibii chcieliby uczestniczyć w prawdziwej wojnie z takich samych błahych powodów jak zajęte expowiska przez członków innej gildii lub innego, bezsensownego i głupiego powodu. A zniżenie się, by okraść osobę, która poniekąd wam zaufała- w końcu zgodził się na zrobienie zdjęcia- jest żałosne. To tak, jakby, dajmy na to sklepikarz, oszukał cię sprzedając Ci stary zgniły ser mówiąc, że to pleśniak po okazyjnej cenie.

Ostatnio edytowany przez Juzefek - 30-03-2009 o 21:22.
Juzefek jest offline