Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leon666
Mówisz, że mieli dużo okazji do comba? Czytałeś wcześniejsze posty? Asen podkreślał kilka razy, że nie chcieli go odrazu zabijać. Najpierw pay, oddał co miał, combo i chwile potem padł. Nie wiem oco wam jeszcze tutaj chodzi. :E
BTW
Czemu twierdzisz, że to co zrobili jest żałosne? Wojna to wojna. Każda okazja jest dobra, aby kogoś udupić czyż nie? ;]
|
Jakoś odniosłem inne wrażenie oglądając ostatnie 3 minuty filmu- lali go w trapie i wtedy NIC nie mówili, by dał im armor, czy bohy.
@edit
Czemu twierdze, że to żałosne? Bo twierdzę, że wojny są żałosne i nie prowadzą do niczego dobrego. Jestem ciekaw, czy walczący w wojnie na pixele w Tibii chcieliby uczestniczyć w prawdziwej wojnie z takich samych błahych powodów jak zajęte expowiska przez członków innej gildii lub innego, bezsensownego i głupiego powodu. A zniżenie się, by okraść osobę, która poniekąd wam zaufała- w końcu zgodził się na zrobienie zdjęcia- jest żałosne. To tak, jakby, dajmy na to sklepikarz, oszukał cię sprzedając Ci stary zgniły ser mówiąc, że to pleśniak po okazyjnej cenie.