Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 30-03-2009, 23:07   #14379
Klaas14
Użytkownik Forum

Klaas14's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2009

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danera
Domyślny

@ Szyna i ten drugi pedal co jest wielkim znawca pilki

Jak czytam co wy piszecie to czasem mi szkoda ze takie cos jest polakiem i jeszcze pisze ze 10 lat gra w ta piekna gre, moze ci sie sporty popierdoli....ly i zamiast w noge to 10 lat na cymbalkach popierdzielasz ? bo watpie zeby grajac 10 lat jeszcz ena bramca pisac takie pierdoly .... z was tacy sa znawcy jak z koziej dupy trabka moge was przyrownac do takiego gmocha lub innych ****ow co tylko pierdziela farmazony a gowno robia ... skoro grasz 10 lat to powiedz mi co osiagnoles ? hmm wielkie kurwa gowno i taki z ciebie expert ? lap cycka na klate i sie nie odzywaj ... jestes tylko ****em ktory umie krytykowac i pisac "ale on cienki itp itd " kazdy pilkarz w swojej karierze ma gorszy okres jak bys nie wiedzial wielki pilkarzu ale Boruc juz wiele razy uratowal dupe nie tylko reprezentacji ale tez swojemu klubowi jest na to wiele filmikow z meczu jego parad itp itd pozatmy kazdemu moze zdarzyc sie kick nawet najlepszego bramkarzowi swiata i co jak mu sie takie cos przydarzy wtedy jest juz cienki ? wiez chlowieku idz juz spac teraz zgodze sie z Philipem co napisal bo ma racje ze jak ktos dobrze gra to wielka gwiazda a jak cos zepsuje to cienias itp itd pozatym cycku jak mowisz ze Boruc taki cienki pizdo gupia to dziwnym trafem w ostatnim albo przed ostatnim oknie transferowym wielki kluby sie nim interesowaly jednak Celtic nie chcial go puscic bo wiedza ze naprawd ejets dobry wiec jak jestes taki expert to podziel sie tym ze swoimi kolegami z piaskownicy albo styl morde i sie nie odzywaj pizdeczko pozdro .... ( btw jezeli popelnilem blad to z powodu tego ze pisze szybko i nie mam czasu patrzec czy gdzies popelnilem blad) alocha