Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mac-Graw
Podpisuję się obiema rękami. Tak niewiele trzeba, że spartolić grę, która kiedyś miała jakiś klimat  kto kiedyś by pomyślał, że można bez problemu ubić takiego 200+ EK xd a teraz?? Hah, żal.pl ;D
Update z Yalahar ostatecznie utwierdził mnie w decyzji odstąpienia od tej gry i szczerze mówiąc nie żałuję. prawda jest taka, że obecnie rola EK ogranicza sie do botowania na żółwiach, bog riderach albo innych koxiarskich monsterkach.
Grałem każdą profesją z osobna, najbardziej mi się podobała gra ED i RP. EK też się grało całkiem fajnie do ~60 lvl'a xd.
Wprowadzenie do gry "nowego systemu leczenia" przypominało mi o "reformach polskiej służby zdrowia" >.> - równie nieudane.
I dodam do tego jeszcze, że niech sobie dzieci neo//allegro i inne kozaki po mnie jadą za to co napisałem. Ten realny świat jest o niebo lepszy niż te dziadowate pixeliki ;D
|
1. A może w Tibi pojawiło się więcej ludzi którzy mają duże lvle i chcą huncić? stąd ta flustracja i zazdrość ze rp blokuje potwory?
2. Leczenie i inne zmiany tak? rozumiem że nie powinno być nowych miast, miejsc do expa tylko powinniśmy się cofać 100 lat za murzyny okokok!
3. Tak wiemy ze WoW jest 100 razy lepszy, nie graj w Tibje nikt Ci nie karze.