Temat: Serwer Askara SS
Zobacz pojedynczy post
stary 31-03-2009, 18:15   #8614
DamianekShadow
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 01 2009
Lokacja: Bytom

Stan: Początkujący
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shad3q Pokaż post
po 1 nawet nie wiesz jak w rl wygladam ;> bo prawda jest taka ze bym cie rozyebal 1 pierdolnieciem
po 2 o hoy ci chodzi z rusha? zazdrosc? :<

@franc

nawet mi sie nie chce tobie ciskac
pojechalem shokeiowi to na hoy sie w*******asz? nie twoja sprawa

ogar&pocwicz

nie mam juz wam nic do powiedzenia :* wiec nei przedluzam dalej tej do niczego nie prowadzacej rozmowy

@topic
dajcie jakies SS ;d
Żal mi cie koleś, rozjebał byś mnie pierwszym pierdolnięciem, proszę wpadaj do mojego miasta to się przekonamy jak taki pewniak jesteś. Po twojej gadce widać że jesteś poj****** dzieciakiem, mówisz że nie wiem jak ty wyglądasz, a czy ty wiesz jak ja wyglądam? Takich jak ty trzeba tępić, pojebane dziecko tibi. Dostawał wpierdol to płakał, a teraz się panoszy bo po kryjomu dostał się do rusha dom. Jak już wcześniej napisałem jak się dowiedzą, że to ty to masz koniec gry, na ten przykład za głupia gadkę. Możesz jechać se po mnie ile chcesz, tyle że to mnie nie obchodzi, bo obelgi od takich ludzi jak ty chyba nikogo nie ruszają, bo co to za obelgi gdy osoba je wypowiadająca jest ofiarą losu taką jak ty. Nie masz nic ciekawego i mądrego do powiedzenia dla tego się nie udzielaj ,bo jak widzę taką szerzącą się głupotę, którą jesteś odzwierciedleniem to nie mogę się doczekać aż w końcu przyjdzie jakieś wybawienie i rozjebie całą ziemię albo znajdą lekarstwo na głupotę.
Ps. Ta pierwsza możliwość jest lepsza, bo ta druga jest niestety niemożliwa :/
DamianekShadow jest offline   Odpowiedz z Cytatem