Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shad3q
huhu kolegow szukam? wiesz... ja sie nie prosilem zeby mnie przyjeli :>
@shokei
widze do rl zycia wracasz? a moze grasz w cos innego bo slyszalem ze cie gnebia w rl :> w pizde podobno dostales nie?  )) w koncu co mozesz robic jak z domu nie wychodzisz ;/
a propo tej sprzedazy chara, wiesz ze new owner sobie nie pogra ;/? bedzie jak z James Know, poszedl na allegro, nowy owner padl w pierwszy dzien i zglosil ze postac ma dozywotniego hunta, tak samo bedzie w twoim przypadku :>
|
Kozak internetowy widzę jesteś. Widzisz i nawet źle słyszałeś pogadaj z Gaziciem z dwa razy i spytaj się czy na prawdę mnie kiedyś spotkał? I do tego twojego drugiego posta że rozjebiesz go jedną ręką. Wpierw ją z nocnika wyjmij i porozmawiamy. Na allegro nawet postaci nie wystawiałem najwyżej jeszcze kiedyś pogram wszystko się z czasem okaże. A i jeszcze jedno nikogo nie prosiłem o invite do Griever. Po prostu tak wyszło a nie chciałem w obliczu większej wojny opuścić znajomych więc poszedłem do nich. A to że teraz nie walczę nie znaczy że się boję. Po prostu taki okres w życiu przyszedł gdy tibia nie jest najważniejszą rzeczą mojego życia. Nie mam czasu aby codziennie siedzieć na vt. Pozdro & poćwicz.