Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 31-03-2009, 20:53   #3886
Manic
Użytkownik Forum

Manic's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2009
Lokacja: Wiocha

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 100
Domyślny

Mam dosc uzerania sie z toba jak z malym dzieckiem, pisze ci czasem ze niemam czasu pisac a ty wtedy wiekszy spam robisz. Fakt niemialem ostatnio czasu pisac bo zmienialem windowsa, musialem programy poinstalowac, posprzatac niektore rzeczy na kompie pare rzeczy sciagnac stery uploadnac. Odpisywalem tylko niektorym bo wiedzialem ze jak zaczne pisac z toba to sie nieskonczy przesiedze 3h na kompie i nic niezrobie. A ty zaraz robisz dochodzenie wypytujesz moich qumpli czy im odpisuje i wymyslasz ze cie klamie ze niby reinstalka windowsa to sciema, tak samo jak mowie ci ze net mi nawala tylko trenie a potem jak uda mi sie wbic lvl przypadkiem jak ide na spot train albo w team hunt a ty mi wytykasz ze cie oklamuje ze mialem tylko trenic. Powinienes niektore rzeczy przyjac do wiadomosci co naprzyklad znaczy "afk".
Tak jak ostatnio ja ci pisze afk a ty do mnie wyskakusz "bot" wtf?
Sam doskonale wiesz ze niemam bota (fakt mialem go tam kiedys bo niekazdy jest idealny, kazdy probuje roznych rzeczy, czemu mialem niesprobowac, przejechalem sie pare razy an bocie( to zapomnialem leczenia wlaczyc, malo pare razy niepadlem a to debuga dostalem ) ale sam dobrze wiesz ze bota wywalilem dawno temu i juz go nigdy niewlacze to byl moj najwiekszt blad w calej histori muh.
I to nie bot wbil skile bo dopiero jak wijalem 99 dist poznalem qumpla teraz jest jednym z moich najlepszych ziomkow ktory sie mnie pytal jakiego mam bota a ja nawet niemialem pojecia jak to dziala. I dopoiero on mnie nauczy.
Tak szczerze to niewem ile mi pomogl bot raczej wiecej sie strach przez niego najadlem i wiecej moglem stracic. to tyle na ten temat

Kapich masz cel jak niewielu na tym forum i dazysz do jego spelnienia, zycze zeby ci sie to udalo ale mam dosc twojego spamu i tych nietrafnych zarzutow

Niemam zamiaru Ci sie tlumaczyc czego co i jak, jedynej osobie ktorej bede sie tlumaczyl jest moja GF a nie ty.

Ostatnio edytowany przez Manic - 31-03-2009 o 20:59.
Manic jest offline   Odpowiedz z Cytatem