Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arathorn
@Asen
Zacząłem czytać ten temat, nie doczytałem do końca, ale jak widzę te twoje posty to mi się po prostu chce śmiać
Ok, rozumiem że jest wojna i że podczas wojny się zabija wrogów, to raczej normalne. Ale to idzie się i zabija, tak po prostu. Ew. jeżeli przeciwnicy są silniejsi to się robi massloga. Łatwe proste i przyjemne. A ty z kolegami w tym wypadku się zachowaliście jak cioty. Nie chce mi się teraz włączać flimu jeszcze raz żeby cytaty pokopiować, ale padały zdania w stulu "wyłóż na ziemię, przecież ci nie ukradniemy" czy "zapłać armora i jesteś free". Najpierw jak ostatnie nooby ukradliście chłopakowi itemy z questa, a potem go zabiliście tylko dlatego że (najprawdopodobniej) skończyły mu się poty, a jeżeli byście walczyli jeszcze chwilę dłużej to pewnie ten wasz kolega palek by padł bo dostawał od tego 80lvla solidne baty. Argumenty że to tylko gra mogą być odpowiednie jeżeli ktoś rozpacza że padł/stracił kupę kasy w gre itp. Ale to wy zrobiliście po prostu pokazuje jacy z was ludzie. Podli, dwulicowi i gotowi cokolwiek nakłamać dla marnych kilku k na głowę.
Ale tam nie ma hotkeysów to asen by już tak nie kozaczył
A poza tym ostatnio coś więcej nie działa niż działa, niestety 
|
Kolejny raz mówie. TO, ŻE KURWA ZACHOWALI SIĘ TAK JAK ZACHOWALI NIE OZNACZA, ŻE MOŻNA PO NICH JEŹDZIĆ PISZĄC DO NICH "CIOTY". KURWA NIE UMIECIE JUŻ BEZ WYZYWANIA PODYSKUTOWAĆ NA JAKIŚ TEMAT?
Nigdy do was to chyba nie dotrze... Złe posunięcie w grze (według was) i już odrazu ciota i frajer. Ja po waszym sposobie pisania mogę śmiało nazywać was pierdolonymi kujonami. I co? Fajnie?