Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voniek
Oświeć mnie, bo nie rozumiem.
Bardziej miałem na myśli, że bosal też ma coś do powiedzenia.
*Down
Niby masz rację, ale w końcu to admin, a z jego zdaniem trzeba się liczyć 
|
Każdy ma prawo głosu - i albo się wstrzymuje, albo go oddaje ...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk
@UP
Ale skoro jest nieobecny, to chyba nie warto czekać 2-3 tygodnie, aż się pojawi... Bo jeśli tak miałoby być//będzie to bez sensu jest robienie wyborów miesiąc przed.
|
Bosal już jest dostępny - pytanie czy zechce się udzielić w temacie na mod forum.
Może on ma prawo veta jak każdy ale jeśli nic nie pisze to mody są zdania iż się nie wtrąca i on to czyni.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jerrry
A wyobrażasz sobie sytuacje, w której Modki zostali wybrani, a tu nagle lognie Bosal i zgłosi veto co do jednego  co wtedy?
|
Więc powinni zadbać by każdy z mod i adm napisał czy chce brać udział w głosowaniu czy nie - wielu ich aktywnych nie ma.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk
No jeśli już zostali wybrani i sprawują się dobrze, to raczej nie powinien nic mówić. Tym bardziej, że jeśli zostaliby już wybrani to wydaje mi się iż sprawa zostaje zamknięta. Bo jaki jest sens zgłaszania swojego veto skoro już po ptakach?
|
Jeśli zasada veta ma działać to musi być przestrzegana do końca j.w.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jerrry
no właśnie. więc jaki jest sens przedwczesnych wyborów skoro można poczekać i załatwić wszystko będąc w komplecie.
|
Wiesz wedle mnie lepiej też czekać niż potem miało by być coś nie tak ... ale nimonacji by nie cofneli bo to lekkie zło by było

.