Zobacz pojedynczy post
stary 04-04-2009, 22:37   #7
toniapasztecik
Guest

Domyślny

no bo wiecie te rubiny to majom fajnom moc, bo jak czytalam/em harrego pottera to tam byl tak psorek Albus dambledoir i on sprzedawal wszystkim te szafiry i harry z ronem i hermionom jak to bylo w pierwszej czensci poszli lapac hohliki bo im z klatki uciekly bo filcz ich nie upilnował ALE PSOTNIKI MALE JA WAM MOWIE DRODZy przyjaciele ze ten albus damb to on byl taki i on za pazuhom mial hermionem i te klejnoty to tak siem blyszczalo i ona widziala wienc je sprzedawal w hogwarcie to to byl lek na chemorojdy i mysle jak mam durzego skila to mi siem oplacajom te diamenty, bo wiecie moi drodzy przyjaciele, ja siem musze wam do czegos przyznac, co nie jest hfalebne ale ja sie trochem wsydze bo raz w tibi poznalem fajnom tibiankem i bylo fajne, i kupilem od niej szafiry a jej sprzedalem klejnoty i nbylo fajnie, no nie? co wy o tym myslicie, bo ja myslem ze moi drodzy przyjaciele te skile som jakies dziwne bo ni rubinow nie kupisz ni szafirow nie kupisz tylko klejnoty sprzedasz.
Mam nadzieje ze bendzuie nam sie razem milo współżyło bo swiat jest maly jak tibi swiat.
O TIBIIIII! świat
TIBIA
TIBIA
KOHAM CIE
O KOHAM CIE
moi drodzy przyjacierle z miasta tibii
pozdrawiam was i lubiemn was patrzec jak wy grać w tibiem
bo ja grać w tibiem i tam czuć się fajnie
no, pozdrawiam was moi drodzy przyjaciele
  Odpowiedz z Cytatem