Zobacz pojedynczy post
stary 05-04-2009, 12:31   #40
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok Pokaż post
Kwestia indywidualna, ja po malej ilosci alkoholu, czyli wspomnianych 2, 3 piwach potrafie bezpiecznie jezdzic, za to nawet po niewielkiej ilosci thc nie wsiadam za kolko, bo nie potrafie sie skupic na jezdzie. Mam za to znajomych, ktorzy po trawie jezdza calkiem dobrze, a po tych 3 piwach prowadza slabo.
Mam jakieś dziwne wrażenie, że większość tych, co się po pijaku pozabijali (albo zabili kogoś) myślało tak samo.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca Pokaż post
Najgorsze jest to, że w czasie nauki jazdy, nie masz godzin przypisanych na jazdę poza miastem. Nikt wyprzedzać cie nie nauczy - bo co innego wyprzedzać na dwupasmówce a co innego na jedno. Świeżo upieczeni kierowcy, często nie potrafią określić rzeczywistej odległosci zbliżającego sie auta na przeciwnym pasie - wydaje im się, ze się zmieszczą i czesto sie mylą.
Ba, w czasie nauki jazdy _w ogóle_ nie uczą wyprzedzać. Po 10-12 godzinach jazdy wyprzedziłem ze 4 rowery i jedną śmierciarkę (pomijam L-ki, które jechały 20 km/h na pasie obok i to też nie wyprzedzone żeby wyprzedzić, tylko przy okazji, bo i tak musiałem jechać tym pasem a nie za nimi).