Kiedy jedna osoba zwraca ci uwage że coś źle robisz to można to olać
Kiedy 2-3 osoby zwracają ci uwagę że coś źle robisz to trzeba się nad tym zastanowić
Kiedy 3+ osoby zwracają ci uwagę że coś źle robisz to trzeba to zmienić bo większość ma prawie zawsze racje (wyjątki potwierdzają regułe)
Exhado brniesz w obłudę bo podświadomie sam wiesz że mamy racje.
Każdy człowiek dostaje życie na własność i inni nie powinni mu dyktować jak ma je spożytkować (mogą mu podpowiedzieć ale wszystko z kulturą) skoro gość lubi siedzieć w domu i grać cały dzień to jest jego sprawa. Chyba że sie w nim zakochałeś i chcesz żeby poświęcał cały ten czas tobie??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark_Exhado
on ma radosc z gry tyle ze on nie ma radosci z rl zycia,gra 20h dziennie i offline jest tylko jak idzie umyc zeby o ile wgl je myje ; d
HAHAH WBICIE W GRZE 100 LVL TO WIELKA RZECZ AHSUHSA
dobre ; d usmialem sie thx
|
Weź się zdecyduj bo najpierw śmiejesz sie z no life a po chwili śmiejesz sie z wbicia 100 lvl, ja 100 wbijałem prawie rok dlatego dla mnie to jest osiągnięcie grać w jedną grę tak długo. Wiem że są osoby które wbijaja 100 w miesiąc i pewnie takie osoby teraz będą się ze mnie śmiać ale dla mnie to jest no life. Opowiedz sie po której stronie jesteś bo nie możesz być pośrodku, chyba że masz coś z główką =*