Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pvv
@hum 2x up ?
"Artykuł 278 Kodeksu karnego (kk)
§ 1. „Kto zabiera w celu przywłaszczenia cudzą rzecz ruchomą, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.”
§ 2. „Tej samej karze podlega, kto bez zgody osoby uprawnionej uzyskuje cudzy program komputerowy w celu osiągnięcia korzyści majątkowej.”
§ 3. „W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.” "
udowodnic ze zrobiles haka komus zaden problem, wystarczy wniesc sprawe do sadu, sad da nakaz cipom do pokazania adresow ip kto sie gdzie logowal na acc ... sprawdza ip z twoim ip i masz lekko przesrane  radze sie zastanowic
Edit: 2@ up ...
zajebiscie szybko skasowales te 2 ss z haka wojtas knight
@lord nób: ze co prosze ? starczy im IP, wybacz, bo robi sie to zalosne ... przeczytaj porzadnie ... wystarczy im jakie strony przegladales ... co na nich jest  a tego nie wykasujesz u siebie na kompie, bo to ma firma z ktorego masz neta  (ja takie logi widzialem  ) ... a wykasowac ? pliki mozna odzyskac (do pewnego stopnia) zaden program do kasowania ci nie wykasuje tego porzadnie 
|
No co jak co, czasami powiesz coś mądrego ale widzę, że rzadko Ci się zdarza ;/
W postępowaniu sądowym okazuje się, że to jednak nie ta osoba ukradła tą postać! Wiesz co się wtedy dzieje? Za kilka pixelków i pewność siebie płacisz za całe postępowanie sądowe

Które nie jednokrotnie przewyższa wartość tego syfiastego chara...
@DOWN
Ty sobie chyba nie zdajesz sprawy z tego co mówisz >.< Masz 100% pewność ze to on haknął chara? Może jakiś kumpel z Tibi podesłał mu ss'y albo znalazł je w internecie. Nie mówię koniecznie o tej konkretnej sprawie bo nic o niej nie wiem, ale troszeczkę irytuje mnie Twoja pewność siebie i zarozumiałość. Jeżeli masz te swoje 100% pewności i dał byś sobie obie ręce uciąć, nie wiem na co czekasz to przecież taka łatwa sprawa, po prostu donieś policji o popełnieniu przestępstwa i do tego sam wszystko!!! rozwikłałeś "bardzo poważną siatkę przestępczą zajmującą się HAKOFANIEM HARÓF!!!!!! @!@%..." Udupisz Seida, nie wiem na co czekasz! Do dzieła!