Filmy średnie.
Drugi może i rusza, ale tych szarych ludzi. Tych, którzy nie patrzą na swoje życie, którzy ograniczają się do praca/sen/praca/sen i dopiero przy tragedii w jakiś pompatyczny sposób chcą zrozumieć swoje życie. To, czego nie zrobili i bla bla takie tam dalej.
Kierowcom, którzy się zabili po % nie współczuję. Że ktoś miał 2 promila i zostawił 3 dzieci - jego wina. Nawet dobrze, że te dzieciaki nie zginęły przez niego. Nie jestem socjopatą, ale nie lubię kretynów, którzy myślą, że 'zawsze dadzą radę'. Jak jest się po alkoholu to się bierze taksówkę, a nie gra kozaka.
Współczuję wszystkim niezawinionym ofiarom wypadków i ich rodzinom. "Głupio tak" stracić coś wyjątkowego przez debila.
Co do filmów, raz na TVP1 była debata między właścicielami browarów, a (bodajże) lobbystami, którzy w jakiś sposób tworzyli prawo odnośnie reklam. I jeden z właścicieli browarów podzielił się danymi, z których wynika, że takie akcje nie zmniejszają ilości wypadków. Ilość wypadków zmniejszała się na jakiś krótki czas po większym wypadku, lub wypadku ogłoszonym w tv. Ludzka mentalność.
@Testy psychologiczne na prawku: whoah! Kilka lat temu wydarzył się wypadek na obrzeżach mojego miasta. Ocalał dorosły kierowca. I co? Stał na polu przez 6h, był w takim szoku. Także testy psychologiczne nic nie dadzą, jeżeli ktoś spanikuje to trudno. A debile typu "ehehe bendem sadził mojom brykom czysta na godzine" z reguły nie zdają testów.
@Piwo, 2 a 3: Oczywiste jest, że alkohol spowalnia. Zawsze.
Dzisiaj mieliśmy fajną akcję, wyprzedzali nas na zakręcie

Mało co drzewka nie ściął. No, nie tyle co drzewka a kilkumetrowej sosny.
always look on the bright side of life!
Panowie, idealne do zimnego łokcia popołudniową porą w środku miasta:
http://www.joemonster.org/filmy/1092...m_przyjacielem
Spojrzenie ludzi jest bezcenne. To tak, byście się uśmiechnęli