Temat: Serwer Nie typowy behe q
Zobacz pojedynczy post
stary 06-04-2009, 20:10   #103
Rayan_666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2006

Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 90
Poziom mag.: 7
Domyślny

@autor
naprawde myslisz, ze kazdy z non pvp to noob? myslisz, ze taki ne'roox czy chuj wie jak mu tam to noob? zaloze sie, ze NAWET CIEBIE (!!!) BY ZOWNIL. a co ty w ogole chciales pokazac tym filmikiem? jaki jestes zajebisty? pomoge ci- nie jestes.
a co do twojego super pro pvp ktore wychwalasz pod niebiosa: nie pi3rdol mi tutaj glupot, ze nie chcieliscie go zdjac na combo(bo wszyscy wiedza ze chcieliscie), tylko sie przyznaj ze nie potrafiliscie tego zrobic, ale przeciez jak taki PRO SUPERMEN JAK TY MOZE NIE WIEDZIEC CO TO JEST UTITO TEMPO + SWORD RING + EXORI GRAN? ani razu nie wlaczyles buffa, ale przeciez WY NIE CHCIELISCIE GO WCALE ZABIC.
yebie mnie za co padl i ze mu podjebales itemy ( trudno - twoj styl gry, niektorzy wola pohuncic albo popkowac, a drudzy wola podpierdolic), ale jak bys nie pisal tego co pisales to by to po mnie splynelo jak kurva mocz z muru na ktory lejesz.
albo chociaz jak ktos wyzej napisal, napisz o co chodzi w filmie w pierwszym poscie, a nie potem kurva w kazdym poscie piszesz co innego i czym by sie tu obronic
@ci, ktorzy pisali 'wbij taki lvl jak JA! na pvp enforced, albo chodz na ots to pogadamy

troche mi was zal, bo kazdy moze napiac e-miesnie na forum, a jak dojdzie co do czego, to, a mama mi kazala, a musze wydoic krowe, a brat mi ssie palca, a ja jutro do pracy na 3:00, a Ja MaM KaCa I NiE PamIeNtaM JaK sIe Gra albo cos w tym stylu
@juzzzzzzeeeeeefekkek
ej ty czlowieku chyba wyszedles zywcem z tej twojej animy yebanej, ogarnij sie. jak ty mozesz porownywac wojne o pixele do wojny w ktorej gina prawdziwi ludzie? ty jestes nienormalny? ja znam ludzi, ktorzy w grze sie bija, a na rl sa najlepszymi kumplami i nie uwazam wcale to za dziwne

pozdrowienia dla tych, ktorzy graja w GRE dla zabawy, a nie zeby sie pokazac, ze jest sie lepszym/ladniejszym/sprytniejszym
Rayan_666 jest offline