Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rayan_666
@autor
naprawde myslisz, ze kazdy z non pvp to noob? myslisz, ze taki ne'roox czy chuj wie jak mu tam to noob? zaloze sie, ze NAWET CIEBIE (!!!) BY ZOWNIL. a co ty w ogole chciales pokazac tym filmikiem? jaki jestes zajebisty? pomoge ci- nie jestes. 
a co do twojego super pro pvp ktore wychwalasz pod niebiosa: nie pi3rdol mi tutaj glupot, ze nie chcieliscie go zdjac na combo(bo wszyscy wiedza ze chcieliscie), tylko sie przyznaj ze nie potrafiliscie tego zrobic, ale przeciez jak taki PRO SUPERMEN JAK TY MOZE NIE WIEDZIEC CO TO JEST UTITO TEMPO + SWORD RING + EXORI GRAN? ani razu nie wlaczyles buffa, ale przeciez WY NIE CHCIELISCIE GO WCALE ZABIC. 
yebie mnie za co padl i ze mu podjebales itemy ( trudno - twoj styl gry, niektorzy wola pohuncic albo popkowac, a drudzy wola podpierdolic), ale jak bys nie pisal tego co pisales to by to po mnie splynelo jak kurva mocz z muru na ktory lejesz.
albo chociaz jak ktos wyzej napisal, napisz o co chodzi w filmie w pierwszym poscie, a nie potem kurva w kazdym poscie piszesz co innego i czym by sie tu obronic
|
Nie myślę, że każdy z non pvp to noob. Odniosłem to do tych co pisali bo odrazu zobaczyli movie i FRAJER ZABIŁ POLAK POLAKA OMGOMG FRAJER. Poza tym Ne'roox to ogarnięty typ i ma drugiego chara 165rp na Elerze gdzie mają wojne. A jak nie możesz uwierzyć, że nie chcieliśmy go scombować to radze obejrzeć filmik jeszcze raz. Pisałem tam do Gortiego, żeby go nie hurował bo się bałem, że padnie i dupa nic nie zapłaci.