Temat: Serwer Nie typowy behe q
Zobacz pojedynczy post
stary 06-04-2009, 23:07   #106
Eloth'
Użytkownik Forum

Eloth''s Avatar

Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luki_Asen Pokaż post
lol
Ktos tam up, ze niemoglismy go na combo zdjac. Bo nie chcialem go zabic odrazu najpierw zeby zaplacil cale eq-.- ale jak zaczal wyjmowac steel helmet i armor nic nie warty to dalismy spokoj.
Po co zabijac po wojnie?
lol ziom ma hunta, walczym przeciwko mnie, zrobil se new chara i ma se nim zagrac? zal mi was nooby z nob pvp
edit: pozatym skad wiesz, ze mu poty sie skonczyly?ehh?
edit2: te noobowskie teksty Saint phenixa byly po to, zeby nas zmylic, ze jest to noob. Ten typ jest ogarniety ma 108ek i chcial zdobyc moje zaufanie i zdobyc vt. Wiadomo, ze odrazu sie zorientowalem ocb wiec tak zrobilismy. To by bylo na tyle wiecej w tym temacie nie pisze. Pozdro dla dzieci z non pvp.
Powiem ci ze ta wypowiedzia walisz z siebie kozaka jak ch*j... "zal mi was nooby z nob-pvp" No i ch*j ze z non-pvp? Kazdy gra tam gdzie chce i znam duza garsc osob ktora osiagnela wiecej niz ty i sie kurwa nie wywyzszaja w idiotyczny sposob jak ty to robisz. Lvl masz dobry nie powiem ale to nie powod zeby jebac z siebie kozaka bo mam 170+-. Nie wywyzszaj sie bo to marne.
A co do cama. Mogliscie jebnac tylko poison bomba na itemki, zajebac go i pozniej je wziasc chyba ze mieliscie all z questa to wporzo.
btw. za chuja byscie go na combo nie zdjeli ; ]]
Pozdrawiam Ciebie

Ostatnio edytowany przez Eloth' - 06-04-2009 o 23:13.
Eloth' jest offline