Temat: Serwer Nie typowy behe q
Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2009, 12:45   #108
Rayan_666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2006

Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 90
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dombro Pokaż post
@UP
Z tymi buffami to jakbyś nie zauważył to nie chcieli przy okazji zdjąć swojego kumpla... Ale co do innych rzeczy to masz racje
Jakby ogarneli sie na vt, to ten ich kumpel mogl wlaczyc utamke, a oni combo xd

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luki_Asen Pokaż post
Nie myślę, że każdy z non pvp to noob. Odniosłem to do tych co pisali bo odrazu zobaczyli movie i FRAJER ZABIŁ POLAK POLAKA OMGOMG FRAJER.
Dlatego w takich filmach, gdzie w zasadzie tylko autor wie o co chodzi, pisze sie wyjasnienie w pierwszym poscie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luki_Asen Pokaż post
Poza tym Ne'roox to ogarnięty typ i ma drugiego chara 165rp na Elerze gdzie mają wojne. A jak nie możesz uwierzyć, że nie chcieliśmy go scombować to radze obejrzeć filmik jeszcze raz. Pisałem tam do Gortiego, żeby go nie hurował bo się bałem, że padnie i dupa nic nie zapłaci.
oo, nawet nie wiedzialem, ze ne'roox ma chara na pvp :O

no tak, rzeczywiscie cos pisales, zeby nie hurowal, ale z poczatku nie skminilem po co to pisales (myslalem ze chciales, zeby nie mial exha do comba)

a i na przyszlosc fajnie by bylo takie akcje ogarnac na vt... bo to troche lamersko wyglada jak se na pm spamujecie co robic

I ten wasz kumpel, palek, nieogarniety troche.... przecie jakby ten Saint phenix (czy jak mu tam) walnal jeszce raz assa za 150+ i jebnal mas sana to moglby sie kilka razy wylozyc ten wasz kumpel

pozdro

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juzefek Pokaż post
A i owszem mogę. Skoro do wojny tibijskie są spowodowane rasizmem, chęcią dominacji, czy zwykłą głupotą, to porównanie jest jak najbadziej na miejscu. A tak swoją drogą to co to jest "yebana anima"? Bo nie spotkałem się nigdy z takim eeee wyrażeniem.
ty masz niepokolei w tej bani.... a nie pomyslales, ze niektorzy moga walczyc w kwadratowym swiecie, bo im to sprawia przyjemnosc? i nie mowie tutaj o"zadawaniu bolesci drugiej osobie", tylko o tym, ze mozna sie wykazac praca w grupie, jasnoscia umyslu w niektorych sytuacjach i potrenowac opanowanie? czlowieku, nie porownuj PRAWDZIWEJ wojny, w ktorej GINA PRAWDZIWI LUDZIE do 'GLUPIEJ GRY', w ktorej gina (phi, gina, kwadraty zmieniaja sie w lezace prostokaty) KWADRATOWE LUDZIKI!!!!!!!!!!!!
wlasnie o takich ludziach sie trabi w telewizji, ktore wyskakuja z okien, bo mysla ze poleca jak batman.... czlowieku, zastanow sie jeszce raz co piszesz...
A tak swoja droga wyrazenie "yebana anima" znaczy mniej wiecej to samo co "jebana anima". juz zrozumiales?
Rayan_666 jest offline