Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dombro
@UP
Z tymi buffami to jakbyś nie zauważył to nie chcieli przy okazji zdjąć swojego kumpla... Ale co do innych rzeczy to masz racje
|
Jakby ogarneli sie na vt, to ten ich kumpel mogl wlaczyc utamke, a oni combo xd
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luki_Asen
Nie myślę, że każdy z non pvp to noob. Odniosłem to do tych co pisali bo odrazu zobaczyli movie i FRAJER ZABIŁ POLAK POLAKA OMGOMG FRAJER.
|
Dlatego w takich filmach, gdzie w zasadzie tylko autor wie o co chodzi, pisze sie wyjasnienie w pierwszym poscie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luki_Asen
Poza tym Ne'roox to ogarnięty typ i ma drugiego chara 165rp na Elerze gdzie mają wojne. A jak nie możesz uwierzyć, że nie chcieliśmy go scombować to radze obejrzeć filmik jeszcze raz. Pisałem tam do Gortiego, żeby go nie hurował bo się bałem, że padnie i dupa nic nie zapłaci.
|
oo, nawet nie wiedzialem, ze ne'roox ma chara na pvp :O
no tak, rzeczywiscie cos pisales, zeby nie hurowal, ale z poczatku nie skminilem po co to pisales (myslalem ze chciales, zeby nie mial exha do comba)
a i na przyszlosc fajnie by bylo takie akcje ogarnac na vt... bo to troche lamersko wyglada jak se na pm spamujecie co robic
I ten wasz kumpel, palek, nieogarniety troche.... przecie jakby ten Saint phenix (czy jak mu tam) walnal jeszce raz assa za 150+ i jebnal mas sana to moglby sie kilka razy wylozyc ten wasz kumpel
pozdro
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juzefek
A i owszem mogę. Skoro do wojny tibijskie są spowodowane rasizmem, chęcią dominacji, czy zwykłą głupotą, to porównanie jest jak najbadziej na miejscu. A tak swoją drogą to co to jest "yebana anima"? Bo nie spotkałem się nigdy z takim eeee wyrażeniem.
|
ty masz niepokolei w tej bani.... a nie pomyslales, ze niektorzy moga walczyc w kwadratowym swiecie, bo im to sprawia przyjemnosc? i nie mowie tutaj o"zadawaniu bolesci drugiej osobie", tylko o tym, ze mozna sie wykazac praca w grupie, jasnoscia umyslu w niektorych sytuacjach i potrenowac opanowanie? czlowieku, nie porownuj PRAWDZIWEJ wojny, w ktorej GINA PRAWDZIWI LUDZIE do 'GLUPIEJ GRY', w ktorej gina (phi, gina, kwadraty zmieniaja sie w lezace prostokaty) KWADRATOWE LUDZIKI!!!!!!!!!!!!

wlasnie o takich ludziach sie trabi w telewizji, ktore wyskakuja z okien, bo mysla ze poleca jak batman.... czlowieku, zastanow sie jeszce raz co piszesz...
A tak swoja droga wyrazenie "yebana anima" znaczy mniej wiecej to samo co "jebana anima". juz zrozumiales?