Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZX_spectrum
buahahahahahahah crap soft to zadupie gier komputerowyh hahahahhaha utzymuja sie z pieniedzy z rzalosnego pacca w gownie jakim jest tibia ta gra jest rzalosna po prostu zagrajcie w cos innego nawet taki nfs undercover jest lepszym, zamiast na pacca kupcie np. to a i tak bedzie lepsze, ja bym zalowal ale na mysl ze moglem je wydac na pacca bym przebolal kupcie co innego np cod4, tdu, zagrajcie w wowa wiedzmina itp. zajzyjcie na gram.pl np to wam oczy wyleza z glowy
|
Pomijając że nudne i tendencyjne co ześ napisał, nie wiem jak to się ma do fragmentu mojego posta króry podkresliłeś. Rozumiem, chcialeś sobie pojechać po tej grze, wyładować jakieś negatywne emocje z nią związane ale bez przesady. Każdy sobie gra w co chce.
Zresztą zauważ że powiedzmy to wreszcie, są ludzie, dla których te kilkadziesiąt złotych miesięcznie na pacca to nic, ot tyle co 3 paczki fajek i nie muszą wybierać pomiędzy paccem a jakimiś konkretnymi grami na pc/ konsole. Także marnowanie pieniędzy... Heh manrowanie pieniędzy to jest zakup porannego deseru za 200zł.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Trial^
Nikt nie posunal sie tak daleko?
HHAHHAHA
Nikt was o tym publicznie nie informuje.
Bo oczywiscie tego co akceptujecie nie czytacie.
Cipsoft chociaz was informuje..  DD
|
No wiesz, bez przesady

Kiedyś owszem, ale teraz takie zabiegi bez publicznego ujawniania ich są bardzo niebezpieczne, stosunkowo łatwo mozna wpaść a prawo jest cięte na takie sytuacje.