Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2009, 16:18   #60
FSlash
Użytkownik forum

FSlash's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2008
Lokacja: Tam, gdzie snejki hasają

Profesja: Knight
Świat: 1 hita dostają
Poziom: npm
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZX_spectrum Pokaż post
buahahahahahahah crap soft to zadupie gier komputerowyh hahahahhaha utzymuja sie z pieniedzy z rzalosnego pacca w gownie jakim jest tibia ta gra jest rzalosna po prostu zagrajcie w cos innego nawet taki nfs undercover jest lepszym, zamiast na pacca kupcie np. to a i tak bedzie lepsze, ja bym zalowal ale na mysl ze moglem je wydac na pacca bym przebolal kupcie co innego np cod4, tdu, zagrajcie w wowa wiedzmina itp. zajzyjcie na gram.pl np to wam oczy wyleza z glowy
Pomijając że nudne i tendencyjne co ześ napisał, nie wiem jak to się ma do fragmentu mojego posta króry podkresliłeś. Rozumiem, chcialeś sobie pojechać po tej grze, wyładować jakieś negatywne emocje z nią związane ale bez przesady. Każdy sobie gra w co chce.

Zresztą zauważ że powiedzmy to wreszcie, są ludzie, dla których te kilkadziesiąt złotych miesięcznie na pacca to nic, ot tyle co 3 paczki fajek i nie muszą wybierać pomiędzy paccem a jakimiś konkretnymi grami na pc/ konsole. Także marnowanie pieniędzy... Heh manrowanie pieniędzy to jest zakup porannego deseru za 200zł.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Trial^ Pokaż post
Nikt nie posunal sie tak daleko?
HHAHHAHA
Nikt was o tym publicznie nie informuje.
Bo oczywiscie tego co akceptujecie nie czytacie.
Cipsoft chociaz was informuje.. DD
No wiesz, bez przesady Kiedyś owszem, ale teraz takie zabiegi bez publicznego ujawniania ich są bardzo niebezpieczne, stosunkowo łatwo mozna wpaść a prawo jest cięte na takie sytuacje.

Ostatnio edytowany przez FSlash - 07-04-2009 o 16:20.
FSlash jest offline