Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2009, 16:55   #999
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec Pokaż post
Ujme to tak: nie znam zargonu, bo z tego co sie domyslam, to sklada sie on w 70% ze skrotow spelli i np. nazw raidow. A tak sie niefortunnie zlorzylo, ze jak wbijalem juz ten 70lv, to wyszedl WOTLK i nie mialem tej przyjemnosci z robienia jakichkolwiek raidow. Bylem MOZE na 4 raidach lacznie (i w tym kazdy raid byl dla 60 levela). Skrotow spelli nie znam, bo jezeli mag pusza jakis czar, to skad ja mam wiedziec co on mi zarzucil? Przeciez w trakcie walki nie bede jechal po ikonkach od debuffa i sprawdzal co dostalem (i nie lubie jak mi napisy fruwaja na ekranie, np "you have been polimorphed" lub cos w tym stylu).
Wciąż bullshit. Nie mów mi tu o jakiś "żargonie". Skróty w Wowie są powszechnie znane, jeśli ty jesteś taki niezaznajomiony to może grałeś non stop sam, nie wiem... Ja swoją pierwszą postać zrobiłem już w TBC, był to hunter, grając samemu, tylko levelując, wbiłem 70 level. I miałem już jakieś pojęcie o grze. Po prostu tego nie rozumiem, to tak jakbyś 10 lat mieszkał w Anglii i wciąż nie potrafił angielskiego...

Cytuj:
OCB z tym alluchem, bo mam wrazenie, ze to jakis uzytkownik, ktory tu pisal madrosci a gowno wiedzial - nie, nie jestem nim.
Faktem jest, że to ty gówno wiesz. Ale powiem ci, że dobrze że jesteś alluchem. Właśnie tam powinni trafiać tacy gracze jak ty, którzy nie potrafią nauczyć się grać do 70 levela...

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 07-04-2009 o 16:56.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem