Temat: Serwer Nie typowy behe q
Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2009, 17:19   #111
Juzefek
Użytkownik Forum

Juzefek's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Stg

Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co
Gildia: to
Świat: czytasz?
Juzefek ma numer GG 6720333
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rayan_666 Pokaż post
ty masz niepokolei w tej bani.... a nie pomyslales, ze niektorzy moga walczyc w kwadratowym swiecie, bo im to sprawia przyjemnosc? i nie mowie tutaj o"zadawaniu bolesci drugiej osobie", tylko o tym, ze mozna sie wykazac praca w grupie, jasnoscia umyslu w niektorych sytuacjach i potrenowac opanowanie? czlowieku, nie porownuj PRAWDZIWEJ wojny, w ktorej GINA PRAWDZIWI LUDZIE do 'GLUPIEJ GRY', w ktorej gina (phi, gina, kwadraty zmieniaja sie w lezace prostokaty) KWADRATOWE LUDZIKI!!!!!!!!!!!!
wlasnie o takich ludziach sie trabi w telewizji, ktore wyskakuja z okien, bo mysla ze poleca jak batman.... czlowieku, zastanow sie jeszce raz co piszesz...
A jednak myślenie ciągle sprawia ludziom problem. Napisałem, że wg. wojny są głupie i bezsensowne (te w rl i w Tibii) bo są wywoływane przez głupotę. A dla mnie taka "zabawa" to coś głupiego i bezsensownego. Jeśli innym się to podoba- to ich sprawa. Ja muszę ich wybór uszanować, aczkolwiek mogę ów wybór skomentować.

Cytuj:
A tak swoja droga wyrazenie "yebana anima" znaczy mniej wiecej to samo co "jebana anima". juz zrozumiales?
Niestety, ciągle nie wiem co to "anima". A tak szczerze to zanim coś napiszesz, to sprawdź o co chodzi i jak to się pisze, bo inaczej tylko na głupiego wychodzisz.