Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2009, 17:21   #2590
Thornak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 08 2007
Lokacja: Kołobrzeg

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: xXx
Świat: Arcania
Poziom: 151
Skille: 101/82
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bracia_Zdunscy Pokaż post
Wojna się skończyła IP dostało po dupsku i teraz ucieka na thorie hahahah. Panowie tak sie nie robi że nie dacie rade rozjebac przecietnych interowców to nie znaczy ze musicie uciekac z arcanii. Kiedys juz tu pisalem jak z łatwoscia pokonac interregnum bez uzycia choc 1 sdka ale widocznie wy mnie nie sluchacie. Uciekajac na thorie pokazujecie jacy jestescie " mocni " . Voronix w koncu doszedl do wniosku ze i tak nigdy nie pokona Interregnum wiec sprzedal chara a wy zamiast probowac zdobyc serwer uciekacie na thorie. W trakcie wojny gadalem z borumirem i mowil jak dostanie tym razem na wojnie po dupsku to konczy z tibia a co teraz robi? ucieka na thorie? hhahahahaha Poczekajcie troche to i tam was dojada tracicie tylko czas na ta gierke. Dodam jeszcze ze gdy zaczeliscie dostawac po dupsku invitneliscie do tego swojego szamba sworderka makisa dyde i inych nieogarów a przed wojna wyzywaliscie ich od ciot phi co ja gadam w trakcie wojny wyzywaliscie ich. CO jak co ale nie spodziewal bym sie zeby leszczu wielki wladca invtną tą bande ciot która i tak do niczego sie przydała. Nie macie zasad i teraz to pokazujecie. Zawsze wiekszosc z was mowila "tylko arcania" i zawsze bedziecie walczyc zeby zdobyc nasz serwer a teraz co robicie? Krótkie podsumowanie - BANDA CIOT nic dodać nic ująć
LOL ale gadacie jak nasz kochany prezydent !! Trajdek gra na thori bo ma tam ziomkow, ja miałem chara na thori od paru lat ( sporo rli tam grało ), zrobiłem new chara ok. Trajdek, keruz, moru i ja zrobilismy tam chary jeszcze przed wojną z IT ! ( listopad 2008 dlatego jest taka nirówność w levelach ), więc gadanie ze uciekamy nie ma sensu. Paru z nas walczy i na arcani, i na thori, osobiście nie widze w tym niczego złego. Bo niby czym ma sie objawiać nasza ucieczka ? to że nie ma nas on line na arcani nie znaczy ze nas tu już nie ma. W spraiwe wispherheraow, mi onie nie wadzą, Ja walcze o swoje oni o swoje, póki jest nam po drodze to ok. ŚP Tiuso dostał inv do it, a miał nie mieć życia tu, a nie będe wspominać o 50 osobach z it, co nie wyszli na żadnego opena, masa itp ( lub co gorsza daja "loge" jak ma sie coś dziać).
btw. To był ostani ob, teraz niech it bawi sie samo.
16:13 Ames Trucia [229]: ciekawe kiedy sie wyplacisz ;dd
16:13 Ames Trucia [229]: miales byc loyal to the end
16:14 Draknos Torin [132]: ale to juz jest end
Thornak jest offline   Odpowiedz z Cytatem