Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2009, 17:52   #5997
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Stan: Na Emeryturze
Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glovan Pokaż post
Nie oglądam MTV bo nie mam czasu.
A ,,oh my gosh" to to samo co ,,oh my god" IDIOTO.
Więc bez takich wypowiedzi , a ten Glamri poprostu wygląda jak kobieta, jest pedałem czy co?;/ Ogarnij sie człowieku
Jakbym cie znał to bym Ci te włosy za przeproszeniem ojebał

[i reszta jego wypowiedzi - przyp. Glamri]
Uh ah, dobrze, że chociaż Ty na tym forum jesteś tak inteligentny i wiesz co to znaczy "oh my gosh". Jedna nazywanie kogoś idiotą, nie jest wcale foxy.
To, ze ktoś w Twoim mniemaniu wygląda jak kobieta, nie znaczy, że lubi zapinac innych panów w miejsce, gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę. Po za tym, no nie chcę Ci nic wytyka, ale jesteś jedyną osobą na tym forum, która nie poradziła sobie z rozróżnieniem mojej płci. ; <
Piszesz też, że nie widzialeś nigdy "czegoś takiego". W którym buszu, żeś się chował, że nigdy nie miałeś okazji oglądac mężczyzny z długimi włosami?
Masz bardzo dziwne kryterium kwalifikujące ludzi jako pedałów i nie-pedałów swoją drogą...
A co do ścinania mi włosów... Spróbuj szczęścia, maybe it's your lucky day! skoro już tak świetnie operujesz angielszczyzną. Chociaż zupełnie nie rozumiem w czym Ci one przeszkadzają, no mniejsza. Jak już mówiłem, spróbuj szczęścia.
A co do oglądania MTV, jestem pewien, że gdybyś miał czas, to byś oglądał ; ]

A na zakończenie...
Społeczeństwo nie jest dumne z takich ludzi jak Ty.

Mam nadzieję Glovan, że przemyślisz pewne sprawy w swoim życiu. Mogę Cię zapewnic, że może Ci to wyjśc tylko na dobre.

No, nie przejmuj się, wszystko będzie dobrze... : )