Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt
Btw widział dziś ktoś.. Czekajcie jak to się nazywa.. A Teleexpress? Akurat przerzucałem kanały i trafiłem. Jakiąś dziewczynka i 3 ziomów zmieszało alkohol, fete i extazy. Dwoje nie żyje, dwoje na skraju. Niby nic wspólnego nie a z tematem ale przypomniałem sobie jak zobaczyłem post kolegi nade mną.
|
Swego czasu gdy głupi byłem i na wiejskie dęsy jeździłem widziałem
12-letnią dziewczynkę, która po jednym piwie i po dżoincie dostała ataku epilepsji. Z tego co mi wiadomo, 2 tygodnie leżała w śpiączce. Przypadków możnaby mnożyć w nieskoczoność.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen
Zgadzam się z tobą. Ja również nie zostałem nigdy uderzony przez rodziców, a do tego co mi mówią potrafię się zastosować. Byłem od zawsze traktowany jak człowiek, nie jak piesek (nagrody i kary). Możecie mówić co chcecie, że to jest skuteczne, ale ja jestem dumny, z tego jak traktowali mie rodzice.
|
No widzisz, mi się zdarzało klapsa dostać (dosłownie klapsa, nie hita z łopaty, żeby niedomówień nie było) dawno temu i też nie narzekam na złe wychowanie. Z odpowiednim podejściem za pomocą obu metod można dobrze dziecko wychować.