Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2009, 19:02   #48
neopostman
Użytkownik Forum

neopostman's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
Wyślij wiadomość przez ICQ do neopostman neopostman ma numer GG trzeba sobie zasłuży Adres Jabbera do neopostman Send a message via Skype™ to neopostman
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
Btw widział dziś ktoś.. Czekajcie jak to się nazywa.. A Teleexpress? Akurat przerzucałem kanały i trafiłem. Jakiąś dziewczynka i 3 ziomów zmieszało alkohol, fete i extazy. Dwoje nie żyje, dwoje na skraju. Niby nic wspólnego nie a z tematem ale przypomniałem sobie jak zobaczyłem post kolegi nade mną.
Swego czasu gdy głupi byłem i na wiejskie dęsy jeździłem widziałem 12-letnią dziewczynkę, która po jednym piwie i po dżoincie dostała ataku epilepsji. Z tego co mi wiadomo, 2 tygodnie leżała w śpiączce. Przypadków możnaby mnożyć w nieskoczoność.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen

Zgadzam się z tobą. Ja również nie zostałem nigdy uderzony przez rodziców, a do tego co mi mówią potrafię się zastosować. Byłem od zawsze traktowany jak człowiek, nie jak piesek (nagrody i kary). Możecie mówić co chcecie, że to jest skuteczne, ale ja jestem dumny, z tego jak traktowali mie rodzice.
No widzisz, mi się zdarzało klapsa dostać (dosłownie klapsa, nie hita z łopaty, żeby niedomówień nie było) dawno temu i też nie narzekam na złe wychowanie. Z odpowiednim podejściem za pomocą obu metod można dobrze dziecko wychować.
neopostman jest offline   Odpowiedz z Cytatem