Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xoz
nie bede sie wypowiadal na temat czyjejs wiedzy o tej grze. ty tez tego nie rob skoro mnie nie znasz ani troche
|
Czytaj ze zrozumieniem - ja myslalem, ze "Alluch" to nick jakiegos uzytkownika, ktory sie o cos wyklucal ze wszystkimi, i ze to niby ja to on, tyle, ze na nowym koncie
btw. Ustka to nie miasto >.> a haracz to sobie mozesz wyludzac od kolegow, nie odemnie.
Cytuj:
Wciąż bullshit. Nie mów mi tu o jakiś "żargonie". Skróty w Wowie są powszechnie znane, jeśli ty jesteś taki niezaznajomiony to może grałeś non stop sam, nie wiem... Ja swoją pierwszą postać zrobiłem już w TBC, był to hunter, grając samemu, tylko levelując, wbiłem 70 level. I miałem już jakieś pojęcie o grze. Po prostu tego nie rozumiem, to tak jakbyś 10 lat mieszkał w Anglii i wciąż nie potrafił angielskiego...
|
Prosze skoncz ze swoimi wywodami, bo prawda jest taka, ze na moim realmie (chromaggus) sie skrotow az tak czesto nie uzywa. Do levela 65 expilem na instancjach tylko z kolegami z rl, a nie z przypadkowymi graczami, stad wlasciwie nie mialem kontaktu z takimi pro playerami jak ty.
Cytuj:
Faktem jest, że to ty gówno wiesz. Ale powiem ci, że dobrze że jesteś alluchem. Właśnie tam powinni trafiać tacy gracze jak ty, którzy nie potrafią nauczyć się grać do 70 levela...
|
Wole grac z osobami, ktorzy pisza normalnie, a nie "going 4 naxman25 lol?" A to, ze pytam sie o rade nie znaczy, ze nie ogarniam jako postac ktora gram, czyli tank.