Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2009, 19:24   #1003
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _WrD_ Pokaż post
Nie jedźcie po nim, dobra?
To, że nie zna skrótów, żargonu itp to nie znaczy, że nie umie grać! Zagraj samemu - bez gildii, kumpli itd, bez kontaktu z ludźmi. Jak niby miał się tego nauczyć?
Czytaj to, co napisałem post wyżej od ciebie. Ja właśnie tak się nauczyłem grać: sam, bez kolegów, bez gildii. Więc nie wiem co w tym trudnego.

Cytuj:
Prosze skoncz ze swoimi wywodami, bo prawda jest taka, ze na moim realmie (chromaggus) sie skrotow az tak czesto nie uzywa.
Ale co za różnica, czy ktoś napisze UK, czu Utgarde Keep? Co za różnica, czy ktoś pisze FFB, czy Frostfire bolt? Skróty to nie wszystko.

Cytuj:
Wole grac z osobami, ktorzy pisza normalnie, a nie "going 4 naxman25 lol?"
Jakoś ja nigdy nie widziałem sformułowań podobnych do tego, a gram na Burning Legionie, serverze, na którym 80% to Polacy.

Cytuj:
A to, ze pytam sie o rade nie znaczy, ze nie ogarniam jako postac ktora gram, czyli tank.
Ale mi nie chodzi o to, żeby ci udowodnić, że nie ogarniasz, tylko o to, żeby ci pokazać, że poznanie gry nie zależy od ilośći kumpli / gildii / znajomości skrótów. Chce ci pokazać, jak małe pojęcie masz na temat tej gry, między innymi porównywanie 74 levela do 80 jest żałosne. To może wbij jeszcze 1 level expiąc na bossach w Nexusie, a potem leć na Naxxa (mam nadzieję, że chociaż to rozumiesz). Przemyśl to sobie, a potem wbij 80 w normalny sposób.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem