Cytuj:
Oryginalnie napisane przez albi150
Z tego co przegladalem sobie wasze forum to nie lubicie sie z inso i jak chcecie jakies pospolite ruszenie to nie radze sie wam organizowac na forum ze wzgledu na filipka :*, sklepcie konkretny team 10-15 ms/ed takich +80lvl minimum i jakis 3ek z +150lvl i mozecie sie smialo na*******ac z inso jak macie ogarnietego lidera  Bo po co kryc sie po kontach jak mozna pomoc sprawie i sobie przy okazji ;d No i byscie odciagneli BOP od empery to ja z chloapakami mogl bym poszalec u siebie troche  iks de!
|
ja to widze inaczej,
nasz stara ekipa- albo wszyscy albo nikt! proste? siła w jedności wygrana poprzez kompromisy

czaisz leszczu jebany ?

forum to forum a nie gra wiec tu moga byc napinki a w tibi swoja drogą! niezmienia sie nic jak mam grac to bede gral z tymi samymi osobami a nie zbieral 10-15 ogarnietych z depo! a inso nie lubimy bo to cnotki nie wydmki np taki fifi czy tam aluzux funa to kurwa widac ze to cioty.. odrazu widac i wiadomo ze to jebane cioty

haha !
podsumowanie: zeby wygrywac musi byc pewna ekipa a nie 10-15 ogarnietych osób, tak samo jak w rl jak sie jeden posypie na milicji to poleci reszta to i tu jeden spy i chuj.. nie lubie max jak ktos niezna dokładnie sytacji a sie wypowiada!