Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2009, 16:53   #6016
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Stan: Na Emeryturze
Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glovan Pokaż post
Słuchajcie dlaczego mnie wyzywacie od 10 latków? Ja poprostu nie moge patrzeć na kogoś kto wygląda tak jak Glamri, gotuje się we mnie , i może przesadzam , ale zawsze mówie całą prawdę , mam 21 lat .
A Lechista to chyba jedyna mądra osoba na tym forum , stara się mnie zrozumieć , może troche przeginam ale nie moge inaczej ;//
No to może znaczyć jedno. Coś nie tak z Twoją osobowością, skoro czyjś widok powoduję w Tobie tak negatywne emocje. A po drugie świadczy to o zupełnym braku kultury osobistej, złym wychowaniu i braku ogłady, możliwe też, że złego środowiska. Mało tego. Świadczy to też o Twoich licznych ograniczeniach umysłowych i kulturowych. Normalny, zdrowy człowiek tak się nie zachowuje. Na koniec, skoro nie możesz patrzeć, to nie patrz - nikt Cię do tego tutaj nie zmusza. Dziwisz się, że ludzie "wyzywają" Cię od 10-latków? Skoro tak się zachowujesz, to tak Cię piszą. I nie ma w tym nic dziwnego.
Tak mi smutno, że jesteś niezrozumiany przez społeczeństwo... ; <