Temat: Serwer Nie typowy behe q
Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2009, 18:35   #122
Rayan_666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2006

Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 90
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juzefek Pokaż post
Czerpać przyjemność? Z wojny? Ty chyba nie wiesz, co mówisz, czy raczej piszesz. Czerpanie przyjemności z czyjegoś nieszczęścia, bo tym jest wojna, jest czymś okropnym, nawet jeżeli to wojna na pixele.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juzefek Pokaż post
Napisałem, że wg. wojny są głupie i bezsensowne (te w rl i w Tibii) bo są wywoływane przez głupotę.
Ja tu dostrzegam wyraźne zlagodzenie skutkow wojny; nie masz racji - nie mow =]

Cytuj:
Idąc twoim tokiem myślenia, czyli tekst z wbijaniem się Polaków na respy Niemców i sneakowanie ich sorcererów
To akurat twoj tok myslenia, ty porownales wojne z gry do prawdziwego nieszczescia, ja podalem tylko najlogiczniejszy dla mnie przyklad.

Cytuj:
Tibia to chyba jednak twoje całe życie skoro zestawiasz pojęcia z gry z działaniami wojennymi, oraz plączesz fakty historyczne.
Wiesz kto tak mowi? Tylko ten, ktorego tibia to cale zycie.

Cytuj:
A tak swoją drogą, to jak nie znasz angielskiego to nie używaj wyrazów, których nie znasz.
No i tutaj, mr anime-viewer, spotkalismy sie z double failem.
Po 1. nie popelnilem zadnego bledu (mozna powiedziec zarowno viewer, jak i watcher)
po 2. zaniedlugo bede mial certyfikat, o ktorym tobie sie nawet nie sni, tak ze o tym mozemy skonczyc dyskutowac.

A tak swoja droga, kolejny blad w tworzeniu zdania! "jestes glupi"

Cytuj:
No to co używałeś tego wyrazu? Z reguły jak się nie używa się wyrazów i zwrotów których się nie zna. A skoro już używasz ten wyraz to powinieneś coś o nim wiedzieć.
Wiem, co to jest anime, ale myslalem rowniez, ze zrozumiales fakt, iz napisalem (moj blad) animA, zamiast animE. A tak swoja droga, blad w pisowni pewnego wyrazu swiadczy o braku jego znajomosci?

Cytuj:
A tak swoją droga jaśnie oświecony kolego to czekolada powstaje z kakao.tak, domyśliłem sie, że to była ironia
Nie mam zielonego pojecia, po co to pisales, skoro wiesz, ze to byla ironia, ale tak, dla twej pewnosci i spokojnego snu, to byla ironia, ktorej celem bylo rozsmieszenie troche tego dennego i pelnego przeklenstw na rozny temat topicu

Cytuj:
wojny sa od tego ze sie nie umie pobić przeciwnika słowami, wiec zostaje karabin i czołgi
Czyli, wedlug ciebie, kazda wojna, ktora miala miejsce na ziemi, byla spowodowana brakiem porozumienia za pomoca slow? Jezeli nie posiadasz wystarczajace wiedzy na temat swiata (albo chociaz Polski), to sie nie wypowiadaj.

The holy rule: NIE WIEM - NIE MOWIE
Rayan_666 jest offline