Temat: Serwer Nie typowy behe q
Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2009, 21:42   #123
Juzefek
Użytkownik Forum

Juzefek's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Stg

Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co
Gildia: to
Świat: czytasz?
Juzefek ma numer GG 6720333
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rayan_666 Pokaż post
Ja tu dostrzegam wyraźne zlagodzenie skutkow wojny; nie masz racji - nie mow =]
Jedno nie wyklucza drugiego. W pierwszym zdaniu napisałem jak odbieram czerpanie przyjemności z wojny z czego wynika treść drugiego zdania. Jest możliwe, że poprzez takie sformułowanie zdania trochę zmieniłem jego sens na tle całej dyskusji, więc zmuszony jestem przyznać Ci rację.

Cytuj:
To akurat twoj tok myslenia, ty porownales wojne z gry do prawdziwego nieszczescia, ja podalem tylko najlogiczniejszy dla mnie przyklad.
Porównałem przyczyny konfliktów , a nie taktyki czy rodzaje walki.

Cytuj:
Wiesz kto tak mowi? Tylko ten, ktorego tibia to cale zycie.
Serio? W Tibie gram raz na jakiś czas. W tym miesiącu nawet nie zalogowałem się, więc wątpię, by ta gra była dla mnie życiem.

Cytuj:
No i tutaj, mr anime-viewer, spotkalismy sie z double failem.
Po 1. nie popelnilem zadnego bledu (mozna powiedziec zarowno viewer, jak i watcher)
po 2. zaniedlugo bede mial certyfikat, o ktorym tobie sie nawet nie sni, tak ze o tym mozemy skonczyc dyskutowac.
Z mojego punktu widzenia to był błąd, ponieważ sądzę, że viewer znaczy
świadek, lub ktoś kto coś obserwuje i tym znaczeniem się kierowałem, więc przepraszam. Aha, gdybym chciał i poświęcił troche czasu (jestem zbyt leniwy) to już być może w przyszłym roku mógłbym zdawać też na certyfikat, ale nie pamiętam na który- chyba na ten średni.

Cytuj:
Wiem, co to jest anime, ale myslalem rowniez, ze zrozumiales fakt, iz napisalem (moj blad) animA, zamiast animE. A tak swoja droga, blad w pisowni pewnego wyrazu swiadczy o braku jego znajomosci?
Błąd w pisowni nie świadczy o nieznajomości. Ale Ty napisałeś, że

Cytuj:
Jezeli dalej nie wiesz, ze napisalem animA, zamiast animE (i nie mam obowiazku wiedziec jak to sie pisze)
.
Krótko mówiąc napisałeś coś sprzecznego.

Cytuj:
Nie mam zielonego pojecia, po co to pisales, skoro wiesz, ze to byla ironia, ale tak, dla twej pewnosci i spokojnego snu, to byla ironia, ktorej celem bylo rozsmieszenie troche tego dennego i pelnego przeklenstw na rozny temat topicu
Napisałem to z tego samego powodu co Ty

Cytuj:
Czyli, wedlug ciebie, kazda wojna, ktora miala miejsce na ziemi, byla spowodowana brakiem porozumienia za pomoca slow? Jezeli nie posiadasz wystarczajace wiedzy na temat swiata (albo chociaz Polski), to sie nie wypowiadaj.
Trafna uwaga i muszę przyznać Ci rację, ale i tak dużo wojen wynikało z nieumiejętności dogadania się, co nie zmienia faktu, że masz rację

Swoją drogą dalszą dyskusję proponowałbym prowadzić na PW, ponieważ to jest już kolosalny offtopic.