Zobacz pojedynczy post
stary 29-01-2004, 20:14   #45
Hegemmon
Nikt ważny

Hegemmon's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetius
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Olga Sorc
Heh widze że wypowiedz jedego pana Bardzo poruszyła forum....a teraz dla przypmnienia Pewnie sa wśrud nas tacy jak ja którzy pamiętają co działo sie na forum gdy tibia padla na pare dni (pamietacie) I co się działo // Wszyscy zrozumieli jaka tibia jest uzałezniajaca że bez niej nie mamy co robic..ja miałam wtedy nick kortex i z nudow nabiłam sobie chyba z 100 postow tak jak wiekszość....wszyscy Wiedzieli ŻE TIBIA JEST UZALEŻNIAJĄCA....zreszta napewno to pamiętacie bo nie było to tak dawno wiec przypomnijcie sobie jak wtedy sie czuliście
Byłem ofcors niepocieszony, że nie ma Tibii ale nie przejmowałem się tym zbytnio.. to zajrzałem tu, to tam.. ja jak nie moge grać z jakiegoś powodu w Tibię to nie przejmuję siębo mogę robić wiele rzeczy

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Sephirot
Uzależnieć może wszystko, ale mimo tego co można sądzić na pierwszy rzut oka gry kompyterowe mogą uzależniać nie tylko psychicznie, ale również fizycznie.
Hmm trudno tu się doszukać uzależnienia fizycznego... przecież tibia nie wprowadza do naszych organizmów żadnych związków chemicznych... co prawda stymuluje organizm do wydizelania adrenaliny co może faktycznie w niektórych przypadkaach uzależnić ale adrenaline możemy sobie dostarczać w efektowniejsze sposoby. np skok na spadochronie ( lub bez spadochronu co dostarcza jeszcze większą adrenalinę ale kończy sięśmiercią )
no i jeszcze jedno
Cytuj:
Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia.
Tibia

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!
Hegemmon jest offline   Odpowiedz z Cytatem