Nie często bywam na forum tibii.peel, ale zawsze gdy wchodzę zauważam jakiś super uber pro filmik jak pięć 10 lvli zabije 435 knighta, który jest keyloggerem. I nie raz te tematy nie są zamykane, tylko giną śmiercią naturalną, w długim czasie. A pro juserzy tego forum, często mogą się nabrać, więc apeluje o większy wgląd w dział filmy, bo w tym dziale jest najwięcej keyloggerów na całym forum, więc przydałaby się jakaś dobra kontrola tego działu. Wiem, że nie tak łatwo jest się nabrać, ale są tutaj i tacy, którzy wydają po 300 zl na chary allegro i po kliku dniach wchodzą pooglądać filmy, a na drugi dzień okazuje się, że nie ma chara. Więc apeluje do administratorów forum o to, żeby bardziej doglądali tego forum, ponieważ jest co raz więcej pseudo hakierów. Pozdrawiam, Jorg Bruce
PS. Wiem, że modek nie może być 24/7 online, no ale sam zgłosił się na tą posadę i powinno go to zmuszać do wchodzenia na forum, wtedy gdy jest na komputerze.
PS2. Tutaj daje mały przykład:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=210928
Temat założony 7.04, dziś jest 9.04. Keylogger prawie idealny, potencjalny "noob" na bank nie spostrzeże róznicy między oryginałem a tym. A do tego rozszerzenie różni się jedną literą, więc tutaj też trudno będzie cokolwiek dostrzec.