Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2009, 22:42   #86
Snopeczek
Użytkownik Forum

Snopeczek's Avatar

Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet

Snopeczek ma numer GG 3120165
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dj Fara0n Pokaż post
(...)W drugim brakuję siatki za bramką, żeby nie trzeba było latać daleko po każdym strzale.
siatka w bramce? co to? u nas np piłka odbija się od okna gabinetu wicedyrektorki. także latać nie trzeba.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo Pokaż post
Taki, że każdy wuefista ma swój program. Niektórzy faktycznie, stawiają na gry zespołowe i jest fajnie. Jednakże, są też tacy, którzy stawiają na wręcz NIEZDROWE i NIEFIZJOLOGICZNE ćwiczenia (typu bieg non-stop 45 minut albo pała - uwierz mi, że istnieją takie przypadki, gdy osoba po prostu nie może, np. z braku kondycji). Określenie programu, takiego dla wszystkich, rozwiązał by ten problem - nauczyciel musiałby się podporządkować wobec programu.
Np u mnie są różne sprawdziany. Każdy sprawdzian jest podzielony na różne roczniki (skala wiekowa); dla każdego rocznika jest inny wyznacznik oceny. Powiedzmy rocznik '92 powinien skoczyć x metrów w dal z miejsca aby dostać 6, a rocznik '91 musi przeskoczyć trochę więcej aby dostać 6. Myślę, że jest to dość dobre rozwiązanie. Ale nadal nie rozumiem co to za problem zrobić 40 pompek czy 30 brzuszków..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo Pokaż post
Dr. Snopeczek i Dr. Gonzo polecają tanią wódkę - otwiera punkty widzenia, i stwarza nowe drogi w życiu.

Ostatnio edytowany przez Snopeczek - 09-04-2009 o 22:48.
Snopeczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem