Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2009, 23:23   #13
billi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 02 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jorg Bruce Pokaż post
Nie często bywam na forum tibii.peel, ale zawsze gdy wchodzę zauważam jakiś super uber pro filmik jak pięć 10 lvli zabije 435 knighta, który jest keyloggerem. I nie raz te tematy nie są zamykane, tylko giną śmiercią naturalną, w długim czasie. A pro juserzy tego forum, często mogą się nabrać, więc apeluje o większy wgląd w dział filmy, bo w tym dziale jest najwięcej keyloggerów na całym forum, więc przydałaby się jakaś dobra kontrola tego działu. Wiem, że nie tak łatwo jest się nabrać, ale są tutaj i tacy, którzy wydają po 300 zl na chary allegro i po kliku dniach wchodzą pooglądać filmy, a na drugi dzień okazuje się, że nie ma chara. Więc apeluje do administratorów forum o to, żeby bardziej doglądali tego forum, ponieważ jest co raz więcej pseudo hakierów. Pozdrawiam, Jorg Bruce

PS. Wiem, że modek nie może być 24/7 online, no ale sam zgłosił się na tą posadę i powinno go to zmuszać do wchodzenia na forum, wtedy gdy jest na komputerze.

PS2. Tutaj daje mały przykład: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=210928
Temat założony 7.04, dziś jest 9.04. Keylogger prawie idealny, potencjalny "noob" na bank nie spostrzeże róznicy między oryginałem a tym. A do tego rozszerzenie różni się jedną literą, więc tutaj też trudno będzie cokolwiek dostrzec.
Wedlug droma nie warto moderowac tego forum poniewaz tibia to juz przeszlosc. Weldug mnie nie dlugo to forum upadnie, co prawda beda nowi modetarorzty ktorzy beda ekhm aktywni(?) max pol roku, potem im sie to znudzi. Potem czekac tylko na burdel ktory bedzie rosl i rosl az wkoncu , ktos z zewntarz z tym zrobi
billi jest offline   Odpowiedz z Cytatem