Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KoXiS
nie masz sie czym chwalic, ze siedzisz dluzej ode mnie.
I bezpodstawny imbecylu napisalem dlaczego tak twierdze.
A teraz Ty mi napisz skad wiesz ile siedze na forum.
Na dodatek to nieprawda, ze w lustrze mam Twoje zdjecie.
Nie mam zamiaru szukac dla Ciebie tematow smierdzacy leniu.
Jak juz trolujesz to rob to swiadomie i z jakas ambicja.
Ratuje Cie to, ze masz wrodzony zanik mozgu.
Zawsze marzyles zeby zostac super bohaterem i wlazles na forum zeby poszpanowac jak Ty to widzisz cale zlo i jestes lepszy, bo spamujesz po raz enty na dodatek pokazujac jakim jestes leniwym slepym siusiakiem. I teraz kazdy modek to czyta i powiem "o kurwa!!!!!!!!! JORG BRUCE MA RACJE!! NIE IDE NA SNIADANIE WIELKANOCNE TRZEBA CZUWAC NA FORUM" A na koncu podziekuja Ci za oswiecenie wrecza stroj super forumowicza i bedziesz mogl sie przebierac potejemnie w Hyde parku i wskakiwac do Filmow siejac postrach umiejtenoscia smapu jaka nabyles po wyskoczeniu z mamusinej pochwy.
Jorg idz na tibie org
|
Ejj no weź skad wiedziałeś, że chce być super bohaterem? Cykniemy se fotke na naszom klase? Żal mi cie, niedowartościowany dzieciaku, siedzący przed komputerem. Cały czas coś o trolach mówiłeś, chyba Cie trole wychowywały i biły, stąd taka nienawiść, innego racjonalnego wytłumaczenia nie widze.
PS. Mukbyś mi dać tą koszulkę super forumowicza ;d
PS2. Nie rób śmietnika w moim temacie, nie zaglądaj tu więcej i się nie wypowiadaj. Bo robisz syf i jak już mówiłem to tego akurat tutaj nie chce.