Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2009, 23:51   #14
Jorg Bruce
Użytkownik Forum

Jorg Bruce's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
Jorg Bruce ma numer GG 1254840
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KoXiS Pokaż post
nie masz sie czym chwalic, ze siedzisz dluzej ode mnie.
I bezpodstawny imbecylu napisalem dlaczego tak twierdze.
A teraz Ty mi napisz skad wiesz ile siedze na forum.
Na dodatek to nieprawda, ze w lustrze mam Twoje zdjecie.
Nie mam zamiaru szukac dla Ciebie tematow smierdzacy leniu.
Jak juz trolujesz to rob to swiadomie i z jakas ambicja.
Ratuje Cie to, ze masz wrodzony zanik mozgu.

Zawsze marzyles zeby zostac super bohaterem i wlazles na forum zeby poszpanowac jak Ty to widzisz cale zlo i jestes lepszy, bo spamujesz po raz enty na dodatek pokazujac jakim jestes leniwym slepym siusiakiem. I teraz kazdy modek to czyta i powiem "o kurwa!!!!!!!!! JORG BRUCE MA RACJE!! NIE IDE NA SNIADANIE WIELKANOCNE TRZEBA CZUWAC NA FORUM" A na koncu podziekuja Ci za oswiecenie wrecza stroj super forumowicza i bedziesz mogl sie przebierac potejemnie w Hyde parku i wskakiwac do Filmow siejac postrach umiejtenoscia smapu jaka nabyles po wyskoczeniu z mamusinej pochwy.
Jorg idz na tibie org

Ejj no weź skad wiedziałeś, że chce być super bohaterem? Cykniemy se fotke na naszom klase? Żal mi cie, niedowartościowany dzieciaku, siedzący przed komputerem. Cały czas coś o trolach mówiłeś, chyba Cie trole wychowywały i biły, stąd taka nienawiść, innego racjonalnego wytłumaczenia nie widze.

PS. Mukbyś mi dać tą koszulkę super forumowicza ;d

PS2. Nie rób śmietnika w moim temacie, nie zaglądaj tu więcej i się nie wypowiadaj. Bo robisz syf i jak już mówiłem to tego akurat tutaj nie chce.

2 PAC rest in peace[*]

Ostatnio edytowany przez Jorg Bruce - 09-04-2009 o 23:52.
Jorg Bruce jest offline   Odpowiedz z Cytatem