Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Heatvich
Przepraszam cię bardzo - to co teraz napisałeś nie ma nic a nic wspólnego z tematem. Zacznij pisać coś co tyczy się wątku a nie jakieś swoje refleksje na temat świata codziennego. Dziękuję 
|
To, że tego nie pojmujesz, nie znaczy, że piszę nie na temat. Twoim problemem jest to, że nie potrafisz analizować tekstu, do czego on się może odwoływać. Masz 14 lat. Wiele od ciebie nie powinienem wymagać?
Cytuj:
P.S Nie porównuj mnie do przedszkolaka ponieważ
|
QUE???
Cytuj:
wpadasz na forum i prowokujesz wszystkich do o koła. Na pewno mi i wielu innym userom to nie pasuje, więc weź się za swoje sprawy a nie prowokację i krytykę ludzi którzy "nie znają świata tak dobrze jak Ty"
|
1. Forum jest publiczne, dla wszystkich
2. Na forum jest swoboda wygłaszania myśli (żałuję, że nawet tych najdurniejszych...)
3. Mam głęboko w poważaniu opinię tobie podobnych userów. Wolę poznawać opinię tych starszych, co wiedzą o czym piszą.
4. Strzel fochem
Cytuj:
. Bo zauważ że nie każdy tutaj jest na tyle wykształcony i dorosły w porównaniu z tobą <mówię m.in. o sobie>
|
Domyślam się. Właśnie takim jak ty trzeba dawać pewne rzeczy do zrozumienia, gdyż dopiero się uczysz pewnych rzeczy.
Cytuj:
Po prostu przyhamuj trochę.
|
Nie z twojego powodu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Heatvich
@up
Jeżeli pisanie faktów dla ciebie , to głupie pisanie - polecam re-edukacje.
|
Co ja bym tobie mógł polecić, panie "do o koła"...