Cytuj:
No ale słyszałem, że sprytny jesteś i umiesz czytać ze zrozumieniem. MH/BT =/= Sunwell
|
Odniosłem się do wypowiedzi blizzarda. Wytłumaczyłem dlaczego tak jest.
Poza tym
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eerion
Ulduar ma być rajdem o kilka klas wyższym. Jest to oficjalne oświadczenie. Ulduar ma być wymagający, trudny i pochłaniający czas. Nie jak SWP. Ale jak TK/SSC/MH. Algalon ma być jeszcze trudniejszy.
|
Właśnie do tego przyrównuje Ulduar. Do T5 content i początku T6. Co do możliwych zapytań o kaela, vashj i archimonde i ich poziom trudności - wszyscy byli final bossami. Zobaczymy jaki będzie final boss Ulduaru. Wiadome jest jedno - będzie to trzeba odkryć samemu, bo blizz powiedział, że nie będzie testowania Yogg-Sarona ani Algalona.
Tak więc... Nie widziałem postu, w któym blizz porównywał Ulduar do MH/BT więc ja też się nie odniosłem. Mam nadzieję, że wytłumaczyłem wsio.
Anyway - teraz hard mode tez określają poziom trudności. Ludzie skarżą się na strasznie proste rajdy, ale Sarth 3D 10 zrobiło ledwo 4% gildii. Więc nie jest tak tragicznie
edit:
Cytuj:
To jest takie narzekanie, byleby tylko do czegoś się doczepić :/
|
Dokładnie.
|
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.