@Kolbas
Ledwo wrocil juz chce bana zlapac. Gdzie spoilera masz, wiesz?
Cytuj:
Corgar to ze on zgini to wiedzial kazdy a jak to zrobil nie opisalem
|
Ktos kto nie przeczytal/obejzal nie wie... Skonczyly sie spokojne czasy gadania o lolitkach i ile piw jestescie w stanie wciagnac! Teraz mamy rezim! Za wszystko mozesz dostac bana! XD
Cytuj:
Po dlugich bojach z kompem, skonczylem wreszcie Code Geass. Jak cale dwie serie moglem ocenic na 9/10, tak zakonczeniu daje 10/10. Super, naprawde nie spodziewalem sie tego. Ogolnie super, polecam kazdemu, nawet temu kto mechow nie lubi (tez myslalem ze nie lubie, ale troche zmienie zdanie - jak jest dobra fabula, to kazde anime jest zajebiste - niewazne czy mechy czy dziewczynki ratujace swiat przed zlem i wystepkiem)
|
No wlasnie ja tak w mechach tez nie gustuje, i cos sie chyba bede musial przemoc do tego CG, bo juz od kolejnej osoby slysze ze warto... Ale nie wazne na razie, najpierw skonczyc Book of the Dead, 16letnia tenisistka porwana, pobita, i przetrzymywana w lodowatej wodzie, po czym uduszona, jej oczy wydlubane a do oczodolow wsypany piasek i oczy zaklejone superglue, a na koniec czesc "miecha" odcieta pila... No nie ma bata zebym odlozyl literature i wzial sie za manga w tej chwili...
Btw, o czym ty mowisz, o anime tak? Powiedz mi jesli wiesz, czy manga i anime sa bliskie pod wzgledem wydarzen? Bo ja jak juz to mange wezne.