Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2009, 19:05   #23
Askaral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais

Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KoXiS Pokaż post
nie masz sie czym chwalic, ze siedzisz dluzej ode mnie.
I bezpodstawny imbecylu napisalem dlaczego tak twierdze.
A teraz Ty mi napisz skad wiesz ile siedze na forum.
Na dodatek to nieprawda, ze w lustrze mam Twoje zdjecie.
Nie mam zamiaru szukac dla Ciebie tematow smierdzacy leniu.
Jak juz trolujesz to rob to swiadomie i z jakas ambicja.
Ratuje Cie to, ze masz wrodzony zanik mozgu.
O kur...czem, ale go teraz zjechales, pewnie sie zamknie w sobie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jerrry Pokaż post
Dziś powinny się pojawić wyniki konkursu na moderatora. Mam nadzieję, że jeśli jacyś zostaną wybrani, wtedy trochę sytuacja się zmieni

Pozdrawiam
Jesli przy tym wyborze wezma pod uwage ilosc wyslanych reportow na innych, to bedziesz mial okazje naprawic to wspaniale forum!!

Na temat:
Mysle, ze to forum, jako najwieksze (?) polskie forum o wspanialej (?) grze tipjii zawsze bylo nawiedzane przez wielu ludzi, tych ktorzy maja 8 lat, jak i tych ktorzy maja 18, a pewnie nawet znalazlo by sie kilku 50+ latkow. No dobra, ale co z tego? No to, ze skoro jest sporo osob to bedzie to przyciagalo tych, ktorzy chca nabierac ludzi.

Druga sprawa: Komu z was tak naprawde chcialoby sie sprzatac syf po jakichs elo haxorach? Nawet jesli sie wam chce, to po okolo tygodniu pracy na pewno wiekszosci z was by sie to znudzilo. Ale jednak szkoda byloby tracic wyrozniajacy kolorek, co nie?
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku.
Askaral jest offline   Odpowiedz z Cytatem