To co wyczytałem na Gery.pl
Cytuj:
świeże wiadomości, do ls dołączyło właśnie fc, rised fist, red legion - zdaje sie że to nasz koniec ..... koniec także polaków na danubia którzy mają wyższe lvl a nie są kumplami walkora. Módlcie sie żeby ktoś nam pomógł bo teraz fc przejmuje kontrle w całości
|
Jak widać bęą kłopoty a dzisiaj w Ab siedział cały FC.
Wypowidzi kumpla Rastlina.
Cytuj:
Jako że Raistlin jest moim przyjacielem mogę wytłumaczyć te śmierci które wcześniej przedstawił Sir Włodek.
Kille Povi zostały w większości przypadków zaliczone w momencie kiedy Povi był haknięty (wyłączając ostatni w parchment room).
Kille Raistlina - potworki (zwykłe kicki, disconnecty), ostatni Poviego to była popisowa akcja w stylu "podejdź, udawaj kumpla, upieprz, żądaj czegoś czego nie masz) czyli zwykła pułapka podczas standartowego huntu na necro. Po prostu Povi i Damie zazdroszczą Raistlinowi szybkiego lvlowania i sprzętu jaki udało mu się uzyskać podczas demon huntów.
Ostatni konflikt ma trochę szerszy zasięg niż tylko sama zabawa na Danubii. Rozmawiałem z etatową żmiją wszystkich serwerów czyli Sią, znanym na Isarze jako Derco Dazniak lub teraz Rewyn Carmandor, dla Danubijczyków lepiej znany pod nickiem Xury. Gildia Last Section powstała najpierw na Isarze, gdzie została skutecznie zanihilowana przez del'Toro. Teraz Xury założył Last Section na Danubii po to żeby dać upust swojej złości i popekować z Povim i Damie (których zna w rl). Chcę was tylko przestrzeć, że istnienie tej gildii - do tego w sojuszu z FC i Red Legion - to poważny krok to całkowitego opanowania serwera przez znudzonych idiotów. I szczerze, jeśli miałbym wybierać, wolę Del'Toro na Isarze Xury jest najbardziej podstępnym śmieciem jaki udało mi się spotkać kiedykolwiek na jakimkolwiek serwerze.
I owszem, jeśli nie możecie ich pokonać, najlepiej z nimi się "zaprzyjaźnić" - o ile oczywiście planujecie długą karierę na Danubii.
|
No i wkońcu powód dla którego FC RF się przyłączyłu
I to wszystko co ciekawe.