Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2009, 23:13   #22
jerrry
Użytkownik Forum

jerrry's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
jerrry ma numer GG 4122889
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KoXiS Pokaż post
@Snagoth czy jakos tak
ten jery to debil wiec nawet nie probuj tlumaczyc, bo to jak grochem o sciane, chce byc "spoko ziomeczkiem" nie przejmuj sie tylko przylacz do smiania z niego
Już chyba 3 raz zapraszam Cię do rozmowy ze mną na gg. A ty dalej swoje - koXisz na forum. Napisz - na pewno odpowiem. Ziomeczkiem sorry - ale możesz być ty. Ja jestem pełnokrwistym brudem

@Snagoth. Więc trzeba zacząć szukać odpowiedniego uploadu który zaakceptuje administracja. Rapid ssie bo można ssać 10x na free acc. spidiszer ukrywa. Megaupload chyba też, a jeśli nie, to zbyt krótki jest okres przechowywania. Uploadhyper? Co jeszcze. spidiszer nie powinien byc broniony, od kiedy powstał urlguard na tym forum. Bo to już tylko głupota użytkowników pomaga im się pozbyć plate setów.

@down

Powiedziałem, że skoro jest url guard to nie rozumiem dlaczego ukryte rozszerzenie ma być nadal banowane. Czy to nie iście ćwierć inteligencja userów doprowadza do tego, że pozbywają się swojego eq? Więc zrób super poradnik o uploadach, które twoim zdaniem nadają się na hostowanie plików. Z miłą chęcia poznam takie, które nie usuną pliku w ciągu miesiąca lub nie ukrywają rozszerzenia

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez jerrry - 13-04-2009 o 00:17.
jerrry jest offline   Odpowiedz z Cytatem