Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KoXiS
@Snagoth czy jakos tak
ten jery to debil wiec nawet nie probuj tlumaczyc, bo to jak grochem o sciane, chce byc "spoko ziomeczkiem" nie przejmuj sie tylko przylacz do smiania z niego
|
Już chyba 3 raz zapraszam Cię do rozmowy ze mną na gg. A ty dalej swoje - koXisz na forum. Napisz - na pewno odpowiem. Ziomeczkiem sorry - ale możesz być ty. Ja jestem pełnokrwistym brudem
@Snagoth. Więc trzeba zacząć szukać odpowiedniego uploadu który zaakceptuje administracja. Rapid ssie bo można ssać 10x na free acc. spidiszer ukrywa. Megaupload chyba też, a jeśli nie, to zbyt krótki jest okres przechowywania. Uploadhyper? Co jeszcze. spidiszer nie powinien byc broniony, od kiedy powstał urlguard na tym forum. Bo to już tylko głupota użytkowników pomaga im się pozbyć plate setów.
@down
Powiedziałem, że skoro jest url guard to nie rozumiem dlaczego ukryte rozszerzenie ma być nadal banowane. Czy to nie iście ćwierć inteligencja userów doprowadza do tego, że pozbywają się swojego eq? Więc zrób super poradnik o uploadach, które twoim zdaniem nadają się na hostowanie plików. Z miłą chęcia poznam takie, które nie usuną pliku w ciągu miesiąca lub nie ukrywają rozszerzenia
Pozdrawiam