Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk
To mi współczuj, ja współczuje jak ktoś może dostać bumcykcyk od parę lat młodszego dziecka, w zamian potrafiąc tablice Mendelejewa na pamięć.
|
Ja raczej wspolczulbym osobie, ktora potrafi jedynie rozwiazywac konflikty silowo. Chociaz moze to moja wina, od jutra zaczne sluchac hiphopolo i moj swiat od razu sie przewartosciowuje
Cytuj:
|
"bujanie się' to nie machanie rękami, tylko BUJANIE SIĘ od krawężnika do krawężnika i jednoczesne myślenie sobie 'ale ja to jestem zajefajny'.
|
Ale nie rozumiem - jakiekolwiek "bujanie sie" powoduje uszczerbek na twoim zdrowiu, a zbyt wysokie mniemanie o sobie pozbawi cie, nie wiem, dobrego samopoczucia? Jesli ktos zajmuje zbyt duzy kawalek chodnika, zwroc mu uprzejmie uwage, a nie od razu z morda/piesciami.
Cytuj:
|
No i ja uważam, że takiemu klientowi trzeba to zdanie zmienić(chociaż sam tego nie robię, rękę podnoszę tylko w obronie kobiet, nienawidzę chamstwa)
|
A co ci do tego, jak ktos sie porusza? Czy to, ze nosisz biale buty/zbyt duze spodnie/masz tluste wlosy uprawnia mnie do tego, zeby dac ci w ryj?
Cytuj:
|
I tak byś nie mógł, ale cóż alkohol na każdego działa inaczej, jeden stanie się agresywny, inny będzie robić 'przypał', a inny się zawiesi.
|
Szczerze mowiac, malo mnie to interesuje, jak na kogo dziala alkohol - skoro u kogos powoduje napady agresji/furii, ktore zagrazaja osobom postronnym- niech nie pije alkoholu.
Cytuj:
|
Tylko że takie bujanie się odbierane jest przez dresów tak, jak zostawienie otwartego samochodu z kluczykami w środku dla złodzieja.
|
Jesli dalej bedziemy mieli takie przekonania, to u nas zawsze bedzie tak, jak na wschodnich rubiezach Federacji Rosyjskiej...
Cytuj:
|
Dobra podsumowując- lepiej być byczkiem i znać jakieś triki, przynajmniej podstawy, niż mieć 300 lewel na tipii. Wasze życie, może jak przestaniecie się dresów bać to przestaną sie dla was wydawac tacy źli ^^ miłego wbijania miliardowych skilow itp itd
|
Az zal to komentowac.